Inter – Milan i Serie A kan du se via Live Stream. Två av Italiens mest mest framgångsrika klubbar Inter och Milan gör upp om vilket lag som är bäst i staden Milano och du kan se det heta derbyt i La Liga via Live stream med kanon kvalitet hos spelbolaget Unibet.

Derbyt Inter – Milan

Derbyt mellan Inter och Milan anses vara ett av världens allra hetaste derbyn och det är inga duvungar fotbollsmässigt sätt som gör upp om Serie A poängen ikväll. När det gäller spelarmaterialet andas det mästarklass rakt igenom i båda lagen. Vad sägs om namn i Inter som; Chivu, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Rocchi och Cassano och i MilanAbbiati, Abate, Antonini, Mexes, Yepes, Zaccardo,Ambrosini, Boateng, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traorè, Balotelli, Bojan och El Shaarawy. Zlatan har spelat framgångsrikt i bägge klubbarna tidigare och det gick trögt för Milan i början av säsongen då man tappade både Zlatan och Thiago Silva till Paris SG. Men nu har man spottat upp sig ordentligt och ligger trea i Serie A en poäng före Inter som är på femte plats. Senast i veckan överraskade man en hel fotbollsvärld med att spela ut Barcelona i Champions League i det första mötet av två i åttondelsfinalen.

Se Inter – Milan i direktsändning

Inter – Milan sänds i tv kanalen TV4 Sport Xtra men för er som inte har den kanalen kan se den via Live Stream på Unibet-TV. Kvällens derby mellan Inter- Milan har matchstart kl. 20.45.

Inter - Milan TV

 

Highlights Inter – Milan från 6 maj 2012

Här ser du ett klipp med alla mål och highlights från ett möte förra året mellan Inter – Milan, Zlatan stod i den matchen för två strutar:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GwGhKnTff2w[/youtube]