Ännu en höjdarmatch ska avnjutas mellan Spaniens giganter Real Madrid och Barcelona i ett hett El Clásico möte i La Liga och du kan se matchen Real Madrid Barcelona direkt via Live Stream. Det är på lördag eftermiddag 2/3 kl. 16.00 det smäller!

Barcelonas form sviktar

Det var bara några dagar sedan Barcelona och Real Madrid möttes i den andra semifinal matchen i spanska cupen Copa del Rey och Real Madrid vann borta på Camp Nou och tog sig därmed vidare till final. Barca vann visserligen sin senaste La Liga match mot Sevilla men det satt hårt inne. Dessutom lider man nog forfarande av den svåra situation man satt sig i när det gäller Champions League då man inte fick mycket uträttat för kort tid sedan borta mot Milan i första åttondelsfinal matchen. Milan vann välförtjänt med 2-0. Stjärnglansen runt FC Barcleona som världens bästa fotbollslag har fått sig en törn. Trots sviktande form leder Barcelona La Liga överlägset för de båda Madrid lagen Atlético Madrid på andra plats och Real Madrid på tredje. Och Messi är nog hungrig på revansch för senaste veckornas nederlag.

Real Madrid är starka just nu

Real Madrid däremot radar nu upp fina resultat. Efter att ha tagit sig till final via segern över Barcelona i Copa del Rey väntar nu ännu ett tokhett möte i finalen om några veckor, nämligen ett äkta derby mot Atlético Madrid. Men före det väntar två riktigt tuffa matcher för Real Madrid på bara några dagar. Först ut är som sagt var EL Clásico mötet nu på lördag i La Liga mot Barcelona och sedan på tisdag den 5/3 spelas den andra åttondelsfinal matchen i Champions League mot Manchester United på Old Trafford. Första mötet slutade 1-1. Cristiano Ronaldo är i toppform och överglänser just nu Messi i Barcelona och vill nog sänka Katalanerna ännu en gång.

Gratis Live Stream

Matchen mellan Real Madrid Barcelona på lördag sänds i tv-kanalen C More Sport men för er som inte har den kanalen kan man se matchen direkt via Live Stream hos Bet365 istället med matchstart kl. 16.00.

El Clasico live stream

 

Läs om Live Stream!