bet365 som är världens bästa spelbolag när det gäller odds och livebetting har en hel del på gång under mars månad. Förutom bet365:s livestreaming utbud så kan vi bland annat hitta följande erbjudanden hos spelbolaget.

Fotboll – Åttondelsfinaler i Champions League
De sista omgångarna av åttondelsfinalerna i UEFA Champions League spelas den 12 och 13 mars och inkluderar en av de största överraskningarna så här långt i turneringen. Förhandsfavoriterna Barcelona måste vända ett 2-0-underläge på hemmaplan mot AC Milan efter deras svidande förlust på San Siro. I Tyskland ställs ett inkonsekvent Arsenal inför något som kan ses som en ännu svårare uppgift när de spelar mot Bayern München, förra säsongens tvåa, och har ett underläge från hemmaplan med 3-1 hängande över sig. Här kan du ta del av bet365:s 100% Europafotbollsbonus som garanterat kommer ge ditt spelande en skjuts i rätt riktning. Du får en bonus på flervalsspel med tre eller fler val, hela vägen upp till 100% i bonus för spel med 14 val! Besök bet365 och ta del av erbjudandet om 100% Europafotbollsbonus.

Poker – $100.000 i Utdelning
Som spelare får du en lott till prisdragningarna i bet365:s $100.000 utdelning. Du får en lott för varje 15 meritpoäng som du tjänar genom att spela poker. Över 200 kontantpriser per dag – plus iPhones och iPads – lottas ut fram till den 28 :e mars. Det sker en ny prisdragning dagligen och flera lotter kan tjänas för var och en av dem. Alla meritpoäng som erhålls från spel på kontantbord, i schemalagda turneringar och i Sit & Gos räknas mot kravet till att tjäna lotter. Så vad väntar du på? Gillar du poker finns det en hel del fördelar genom att spela hos bet365

Games – Nya Slots
Med fler och fler titlar varje månad så ökar utbudet av Slotspel och Games hos bet365. Cars and Cash, Magical Forest och French Cuisine är några av de senaste sensationerna som lagts till i bet365:s stora utbud av Slots. Som kund kan du alltså rivstarta motorn och trampa plattan i mattan och tävla om rykande storvinster i Cars and Cash, träda in i en värld fylld med förtrollade drycker och mytomspunna priser i Magical Forest och konsumera en festmåltid i French Cuisine. Det finns verkligen något för alla smaker.

Bingo – En kväll tillsammans värd 500.000 kr
Bingofantaster kan den 10 mars fira extra mycket under en kväll tillsammans värd 500.000 kr. Det erbjuds samma variation av spel – inklusive Penny Bingo, Last Chance Saloon och de alltid så populära 1TG och 2TG – men vinstpotten har ökat från 300.000 kr till massiva 500.000 kr! Det är bara att hoppa på något av bet365:s erbjudande och låta mars månad bli något alldeles extra!

Besök bet365 här