Idag lottades kvartsfinalerna till Champions League och för svensk del så kommer Zlatan besöka Camp Nou. Steve Mcmanaman var den som drog bollarna när lottningen avgjordes.

Vilka får möta varandra i kvartsfinalerna i Champions League?

Kvartsfinalerna spelas enligt följande med start 2013-04-02 och frågan är hur PSG ska kunna rå på Barcelona som krossade Milan hemma med 4-0. Som Johanna Fränden sa vid lottningen så kan PSG känna sig nöjda om de åker ut nu. Det har med andra ord inget att förlora och allt att vinna.

Kvartsfinaler Champions League:
2/4 B Munchen- Juventus
2/4 Paris SG – Barcelona
3/4 Real Madr- Galatasaray
3/4 Malaga – Dortmund
9/4 Dortmund – Malaga
9/4 Galatasaray- Real Madrid
10/4 Barcelona- Paris SG
10/4 Juventus – B Munchen

Hur slutar kvartsfinalerna?

B Munchen – Juventus kanske på förhand är det största mötet av kvartsfinalerna. Juventus har sett otroligt starka ut hela säsongen och det är två defensvit skickliga lag som möts. Vi tror att det här mötet kommer sluta 1-1 och gå till förlängning och att Juventus där drar det längsta strået.

Paris SG – Barcelona kommer innehålla mycket känslor för Zlatan men tyvärr kommer det ta stopp här. Barcelona är helt enkelt för bra och vinner med totalt 3-1.

Real Madrid – Galatasaray känns som den mest givna matchen där Real kommer gå segrande. Dock spelar en viss Didier Drogba i Galatasaray och han brukar ha en förmåga att bära sina lag på sina axlar, men här är man ett nummer för kort och Mourinho vet nog vad han gör. tips 3-1 till Real Madrid totalt sett.

Dortmund – Malaga, starka tyskar mot tekiskt skickliga spanjorer. I gruppspelet har vi sett att det gått fruktansvärt fort när Dortmund ställer om i sitt anfallsspel. Jurgen Klopp är en av de mest eftertraktade tränarna i Europa och det kommer räcka minst till Semi. Man slår ut Malaga med 3-2 totalt.

Något som inte hänt sedan i miten av 90-talet är att det inte är något Engelskt lag med i kvartsfinalerna. Det var inte många år sen som 3 engelska lag tog sig till semifinal. I år domineras istället slutspelet av Spanien som har 3 lag kvar i turneringen.

Hur tror ni kvartsfinalerna i Champions League slutar? Kommentera gärna!