Söndag kväll så är det ett riktigt bra möte i spanska La Liga. Barcelona Rayo Vallecano möts på Camp Nou och du kan se matchen direkt i din dator om du saknar tv kanal.

Barcelona toppar La liga med 13 poäng före Real Madrid och har väl i princip avgjort ligan. Rayo Vallecano gör en av sina bättre säsonger på mycket länge och ligger på en 8:e plats. Trots att det bara skiljer 7 placeringar mellan Barcelona och Rayo Vallecano så skiljer det hela 30! poäng lagen emellan. Vi såg Barcelonas uppvisning mot Milan i veckan och det borde inte annat än kunna sluta med en etta i matchen.

Barcelona Rayo Vallecano Live Stream

Om du saknar tv kanalen så kan du ändå se matchen via live streaming hos spelbolaget bet365. bet365 erbjuder live stream på mängder av matcher och allt du behöver är ett konto hos spelbolaget för att kunna se matchen. Det är en utmärkt kombination om man även gillar livespel. Då kan du se matchen och lägga livespel löpande. Andra matcher som kan vara av intresse söndag kväll är St Etienne PSG och Granada mot Levante. Dessa matcher ser du också via live stream hos bet365

Läs mer om bet365 och Live Stream här.

Messi

 

bet365 erbjuder alltid bra kvalitet på sin stream och det är sällan som det ”laggar”, dvs att bilden hackar när du tittar.

Barcelona Rayo Vallecano har matchstart 21.00 och visas av tv kanalerna C More Sport och C More Sport HD.

Troliga startelvor:

Barcelona:

Pinto
Adriano – Piqué – Mascherano – Alba
Fábregas – Busquets – Iniesta
Alexis – Messi – Villa

Rayo Vallecano

Rúben
Tito – Amat – Gálvez – Casado
Piti – Fuego – Carlos -Muhammed – Dominguez
Leo