Idag lanserades en ny videoslot hos spelbolagen som heter Muse. Muse är en riktigt snygg videoslot som har flera olika wild funktioner och du kan dessutom vinna riktigt stort på den. Vinn upp till hela 590.000 mynt!! Muse hittar du exempelvis hos spelbolaget LeoVegas.com som marknadsför sig som Sveriges mobilcasino. Just videoslotten Muse är så pass ny att du endast kan spela spelet om du besöker LeoVegas med en dator. Den teoretiska återbetalningen till dig som spelare för det här spelet är 97.0%. Du spelar Muse hos bland annat LeoVegas.com här.

Muse videoslot

Wild symbolen kan ta olika skepnad och blir antingen en ”Expanding wild” som expanderas och täcker hela den kolumn där den först visats. Eller så kan den ge X2 i utbetalning eller ge dig en enxtra vinstchans genom att frysa på spelplanen så att den ligger kvar nästa gång du snurrar videosloten. 3 stycken scatter symboler ger Free Spins.

muse

LeoVegas tillhör inte de kändaste av spelbolagen men har skördat stora framgångar med sin hemsida som är anpassad för spel i mobiltelefonen. Vill du veta mer om spelbolaget LeoVegas så föreslår vi att du läser våra recensioner som du hittar uppe via menyraden.

Specialerbjudande för Muse hos LeoVegas

En lång härlig spelhelg väntar. LeoVegas tjuvstartar redan idag. Torsdag till söndag ger LeoVegas dig gratis spinn på Muse för dina insättningar:

  • Sätt in totalt 200 kr – få 20 gratis spinn
  • Sätt in totalt 500 kr – få 50 gratis spinn

Fakta: Gör en eller flera insättningar och njut av LeoVegas sköna spel, så aktiveras dina gratis spinn kl 15 dagen efter. Vinsten från gratisspinn går in på ditt spelkonto i form av en bonus med de vanliga omsättningskraven.

Tips: Muse spelar du på datorn, men du kan även spela dina gratis spinn på Mythic Maiden i mobilen!