Påskerbjudanden

Påsken närmar sig med stormsteg och vi vill passa på att slå ett slag för att spelbolagen bjuder till lite extra under påskhelgen i form av bonusar och olika erbjudanden.

Det kan handla om instättningsbonusar, free spins eller gratisspel. Vi listar en del av de erbjudanden som spelbolagen går ut med under Påsken under ”Erbjudanden” uppe i menyraden.

 

Utökade samarbeten

Svenskt Spel har sista tiden utökat samarbetet med flertalet spelbolag vilket kommer leda till att du som besökare kommer hitta bättre bonusar via Svenskt Spel än om du besöker spelbolagen direkt. De spelbolag som vi kommer ge unika bonusar ifrån är bland annat Betfair, Betsafe, Betsson, Nordicbet, CasinoEuro och Vera&John. De utökade samarbetena kommer dels dyka upp under våra erbjudanden men vi kommer även att ta fram en topplista för de bästa erbjudandena som du kommer hitta hos Svenskt Spel under våra topplistor.

 

Ny speltipsexpert

Inom kort kommer vi även få en ny speltipsexpert i form av Josef Gustafsson.  Han kommer leverera speltips från fotbollsligorna runt om i Europa. Han brukar ha en förmåga att hitta bra handikappsspel och även ”båda lagen gör mål” matcher. En presentation om Josef kommer inom kort och ni kommer kunna följa hans speltips under Speltips uppe i menyraden.

 

Hitta oss på Facebook

Utöver detta så vill vi passa på att slå ett slag för att vi finns på Facebook. Gilla gärna vår sida och få information om när nya bonuserbjudanden släpps eller nya speltips levereras direkt i facebookflödet.

Nu går vi och kokar äggen och önskar alla en trevlig Påsk!

/Svenskt Spel.