Ikväll kl. 19.00 möts Skellefteå AIK – Linköpings HC i sin första match i ishockeyns semifinalspel och för att hotta upp stämningen ytterligare kan vi på Svenskt Spel varmt rekommendera att spela Liveodds under matchens gång. Du kan välja mellan många olika varianter av spel under matchen, bland annat på Matchvinnare, Handikapp, Dubbelchans, Över/Under, Rätt resultat, Första målet, Sista målet, Totalt antal mål – Udda/Jämnt osv… Underbart att ha den här matchen att se fram emot denna skärstorsdagskväll som är den första semifinalmatchen av förhoppningsvis många härliga kamper innan finalrundan tar vid.

SAIKLHC

Det finns som sagt många olika och roliga kombinationer av Livespel på odds att liva upp stämningen med under tiden man ser matchen på tv.

Du ser Skellefteå AIK – Linköpings HC ikväll kl. 19.00 på TV Kanal 9.

 

Livespel skellefteå - linköping