Zlatan och gänget i Paris SG tar sig ikväll an Montpellier i franska ligan, se matchen gratis via Live Stream! Parislaget PSG har nog egentligen störst fokus på tisdagens Champions League möte med Barcelona FC men först ska Ligue 1 sjundeplacerade Montpellier klaras av  i jakten på en ligatitel som Zlatan själv sagt att han tycker är det viktigaste målet i år. En ligatitel i Frankrike skulle innebära ett otroligt fint tillskott i samlingen med erövrade ligatitlar. Paris SG mot Montpellier är ett steg mot ännu en erövrad titel!

Titlar på väg att erövras för Zlatan

Zlatan Ibrahimovic

I prisskåpet finns redan mästerskapspokaler från Ajax i Holländska ligan, Juventus, Inter och Milan i Italienska ligan, Barcelona i Spanska ligan. Med fem poängs försprång leder Paris SG franska ligan som rusar mot mästarbucklan nu när det börjar närma sig de sista matcherna men det är även titeln bästa målskytt som hägrar för Zlatan.

Matchen Paris SG mot Montpellier ser du gratis via Bet365 Livestreaming kl. 20.30.

Om du är sugen på att spela ett odds på matchen kan du läsa vår recension om odds hos Bet365.