Det finns några intressanta live stream matcher den här veckan hos bet365. Vi har valt att lyfta fram några stycken som vi tycker är intressanta och som kan vara värda att titta på från de olika ligorna. bet365 har flera fina rättigheter från flera stora ligor. Man brukar visa bra matcher från spanska la liga men den här veckan är det inte många matcher på livestream schemat från Spanien. Det kan hända att man lägger till matcher senare i veckan så att man får möjlighet att se dem.

Live stream Spanien

Det spelas en match från den spanska högsta ligan den här veckan som vi vet nu och den är ikväll Måndag. Sevilla mot Athletic Bilbao med matchstart 22.00

Live stream England

Ifrån England hittar vi en intressant match på fredag kväll då Leicester tar emot Birmingham i The Championship. Leicester Birmingham har matchstart 20.45

Live stream Frankrike

I Frankrike så är det givetvis främst Zlatans PSG som man vill se och det kan man göra på lördag när Paris St Germain möter Troyes borta. Troyes PSG har matchstart 17.00. En annan rolig match från den franska ligan är Auxerre – Monaco och den startar redan klockan 14.00. Andra matcher från Ligue one som visas via livestreaming är Valenciennes  St Etienne och Bordeaux – Montpellier

Live stream Holland

Den holländska ligan har en del klassiska möten och ett av dem spelas på söndag när PSV Ajax möts klockan 16.30. Dessa möten har en tendens att bli riktigt målrika. Andra matcher som du kan se via livestreaming från den holländska ligan är RKC – Feyenoord och Heerenveen – Willem II.

Live stream Danmark

Från den danska ligan har vi inga riktiga smällkarameller att bjuda på men du kan ändå se matcher som Brondby mot Sonderjyske och Esbjerg ta sig an Randers FC.

Du ser alla matcher live hos spelbolaget bet365. Läs mer om bet365 live stream här.