Fredrik ljungberg bloggTidigare hos betsson så har vi hittat spelexperten Ola Andersson även känd som ”Rit-Ola”. Han har hittills levererat flertalet speltips från Premier League och på Ola Anerssons blogg så hittar man mycket matnyttigt.

Nu får han en känd kollega till sin hjälp! Fredrik Ljungberg har skrivit på över flera år med spelbolaget betsson och blir nästa affischnamn utåt när det gäller Premier League och olika landskamper.

Nedan kan ni läsa den korta press releasen om Fredrik Ljungberg.

Idag presenterar Betsson nyförvärvet Fredrik Ljungberg som en del i spelbolagets storsatsning på Premier League och landslaget. Arsenalikonen, som så sent som i fjol avslutade en lång och framgångsrik fotbollskarriär, kommer att fungera som Premier League- och landslagsexpert och som Betssons representant i London där Betsson även är officiell bettingpartner till Arsenal. Han kommer även att medverka i spelbolagets kommande reklamfilmer.
 
I dagarna skrev Ljungberg på ett flerårigt kontrakt med spelbolaget som nu storsatsar på att ta en ännu starkare position inom de populäraste fotbollskategorierna; Premier League och landslagskamper.
– Betsson har en stark position på spelmarknaden när det gäller fotboll, särskilt inom Premier League och landslaget där jag har lång erfarenhet. Fotboll är en social aktivitet som ska vara lika roligt som det är spännande, säger Fredrik Ljungberg, Betssons nya Premier League-expert.
 
Med 75 landskamper, två Premier League-titlar och två Guldbollar i ryggen är Fredrik Ljungberg en av Sveriges största internationella fotbollsspelare genom tiderna. Genom åren som lagkapten i svenska landslaget och med titeln ”Most Valuable Player” i Premier League har han även gjort sig känd som en ansvarstagande ledarfigur, en egenskap som stämmer väl överens med Betssons värderingar på samtliga spelmarknader.
– Fredrik är en ikon, inte bara för Betsson utan för alla som älskar fotboll. Han har en stark integritet och personlighet som väl passar in i vår folkliga profil och vi har stort förtroende för hans fotbollskunnande. Tillsammans med Ola Andersson har vi bland de absolut starkaste fotbollsnamnen på marknaden. Det är en storsatsning från vår sida och vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Ska bli riktigt spännande att följa Fredrik och extra kul vore det om även han får en egen spelblogg precis som Ola. Vi tror att Fredrik med sin erfarenhet skulle kunna leverera bra speltips som bygger på bra analyser.

Vi vet ju att Fredrik utanför fotbollen även lyckats i modebranchen och det lär han ha nytta av när han kliver in hos betsson. Hans erfarenhet och hans lugn framför media och när det gäller olika event gör Fredrik till ett riktigt kap för betsson!

Lycka till Fredrik!

/Svenskt Spel