stryktipset vecka 17Förra veckan så chansade vi fel på tipset och det blir så ibland. Vi kommer fortsätta att försöka hitta skrällar. Den här veckan finns det inga toppmatcher på tipset vilket är lite synd men det gör det inte mindre intressant för det. Det är helt klart precis som förra veckan ont om säkra matcher. Den säkraste finner vi nog i match nr 1 på kupongen.

Vi har valt att spela ett matematiskt M64 system som bygger på 6 halvgarderingar.Visa inlägg

Stryktipset i korthet v 17

Match 1. Everton – Fulham (1)

Tipset säkraste match. Evertons sista chans på en CL plats. Fulham har ingen vidare form och kommer få oerhört svårt. Kacaniklic spelade senast och borde få nytt förtroende igen. Gasar Everton så vinner de med ett par mål. Säker etta!

Match 2. Southampton – West Bromwich (1)

Southampton är ett spelande lag och har ställt till det för många topplag hemma. West Brom är bättre hemma än borta. Saknar eventuellt motivation. Vi tror på hemmaseger. Säker etta!

Match 3. Stoke – Norwich (1)

Funderade ett tag på säker etta men Stokes form är allt annat än bra. Man vann visserligen med 2-0 borta mot QPR senaste men för er som såg matchen så hade man tur och imponerade inte. Norwich har heller ingen vidare form men kan mycket väl ta en poäng i den här matchen. Båda lagen har problem med målskyttet och det luktar kryss. Säkert kryss!

Match 4. Wigan – Tottenham (1 2)

Tottenham vann hemma mot Man City senast med 3-1 och de bör vinna den här matchen också. Dessutom slåss man om CL platser. Wigan krigar för sin existens och vi chansar att ta med ettan på kupongen för utdelningens skull. Vårt tips ett två.

Match 5. Barnsley – Hull (x2) 

Barnsley har blandat och gett. Det skiljer 21 placeringar lagen emellan. Båda två har oerhört mycket att spela för men det känns som glappet är för stort mellan lagen. Eventuellt kan Barnsley få med sig ett kryss i den här matchen. Vårt tips x2!

Match 6. Blackburn – Crystal Palace (1x)

Blackburn har höjt sig sista tiden och har 3 vinster på de 4 senaste. Crystal Palace ligger bättre till i tabellen men har usel form. Vårt tips 1x!

Match 7. Cardiff – Bolton (1)

Frågan är vad Cardiff ställer upp med för lag. Man är som bekant redan klara för spel i Premier League nästa år. Antingen släpper man fram en del unga spelare eller så spelar bästa laget. Bolton är inte helt lätta att slå och även om Cardiff är grymma hemma så bör den här matchen garderas tidigt. Vårt tips säker etta!

Match 8. Ipswich – Birmingham (12)

Två lag med stigande form. Båda lagen gör mycket mål för tillfället och matchen kan sluta hur som helst. Vårt tips ett två!

Match 9. Blackpool – Derby (12)

Bäst form på bortalaget derby. Blackpool riskerar att dras in i nedflyttningsstriden vid förlust. Derby har inte så mycket att spela för och lär gå för 3 poäng. Finns ingen anledning att backa hem och spela för kryss. Det gör matchen öppen. Vårt tips ett två!

Match 10. Leeds – Brighton (x2)

Brighton har 7 raka utan förlust. Leeds har inget att spela för och det känns som att kryss två kommer räcka långt i den här matchen. Brighton ligger på fjärde plats och kan vid vinst blanda sig i toppstriden och en direktuppflyttning till Premier League. Vårt tips x2!

Match 11. Middlesbrough – Charlton (2)

Middlesbrough har usel form och Charlton ångar på. De här lagen spelade ett tag samtidigt i Premier League men är en skugga av sitt forna jag. Vi chansar på Charlton och att de vinner tack vare sin fina form.

Match 12. Millwall – Nottingham (x)

Kupongens andra säkra kryss. Nottingham kryssar en hel del på bortaplan och mycket talar för att det blir så även i den här matchen. Hemmalaget kommer vara rädda om poängen man har från start och inte gå bort sig då man inte har allt för långt ner till nedflyttnignsstrecket. Vårt tips x!

Match 13. Wolverhampton – Burnley (1)

Också en match som kan sluta hur som helst. Den här matchen bör garderas tidigt. Vi tror på hemmavinst där favör av hemmaplan avgör. Vårt tips, säker etta!

Här kan in läsa mer om våra stryktipsförslag om stryktipset. För att få information om när våra stryktipsförslag levereras så gilla oss gärna på facebook. Då kommer du få speltips från vår expert Josef Gustafsson och  även våra stryktipsförslag direkt i ditt nyhetsflöde på facebool. Svenskt Spel engagerar tippare!

Har du någon bank på stryktipset den här veckan? Kommentera gärna.