Om Mötet Bröndby – FC Köpenhamn på svenska språket

Vi har ett härligt Köpenhamnsderby att se fram emot på söndag mellan Brøndby IF – F.C. København som du kan se via Live Stream på webben. De här mötena mellan Bröndby – FC Köpenhamn är de hetaste matcherna i hela danska Superligan och lockar alltid väldigt mycket publik. Tyvärr syns rivaliteten också tydligt där derbymötena ofta är stökiga utanför planen med kravaller och upplopp som vanliga ingredienser. Men matcherna är inte bara bråk som tur är utan också folkfest där Köpenhamnsborna går man ur huse och genom åren har det spelats många kamper som kommit att bli klassiska minnen för danskarna och speciellt för Köpenhamnsborna.

Hvis møde Brøndby – FC København i det danske sprog

Vi har en smuk Københavns derby at se frem til på søndag mellem Brøndby IF – FC København som du kan se via Livestream på nettet. Disse møder mellem Brøndby – FC København er de hotteste spil i den danske Superligaen og altid tiltrækker en masse skarer. Desværre synlig rivalisering også klart, at derby møder ofte larmende off plan optøjer og uroligheder som almindelige ingredienser. Men spil er ikke bare slagsmål heldigvis, men også folkemusik festival, hvor lokale københavnere går på gaden, og gennem årene har der været mange kampe, der er blevet klassiske minder for danskere og især for københavnerne.

Brøndby IF                                     F.C. København

 

Live Stream och/og Odds

Du ser matchen Bröndby IF – FC Köpenhamn i direktsändning via Bet365 Livestreaming söndag 5 maj med matchstart kl. 19.00.

Du kan se kampen Brøndby IF – FC København i den direkte udsendelse via Bet365 Live streaming Søndag maj 5, kampen starter ved. 19.00.

Odds:

Brøndby IF - F.C. København Live Stream

 

Speltips / Spil Tips Brøndby IF – F.C. København

Svenskt Spel tror att FC Köpenhamn vinner denna match mot Bröndby. FC Köpenhamn leder Superligan överlägset och är betydligt starkare än tiondeplacerade Bröndby som brottas med stora ekonomiska bekymmer för tillfället. Under 2000-talet har FC Köpenhamn stått som slutsegrare inte mindre än åtta gånger; 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011.

Svenskt Spel mener, at FC København vinder denne kamp mod Brøndby. FC København fører Superligaen vidt og er meget stærkere end den tiende placeres Brøndby kæmper med store økonomiske bekymringer for øjeblikket. Under 2000’erne, opstod FC København som den samlede vinder ikke mindre end otte gange, 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011.

Speltips / Spil Tips Brøndby IF – F.C. København: 1 (Odds 1,90)

 

Gilladr du vårt inlägg om Brøndby IF – F.C. København Live Stream?

Kan du nyde vores indlæg om Brøndby IF – F.C. København Live Stream?