Ikväll klockan 21.00 möts Barcelona Real Betis och du ser matchen via Live Stream direkt hos spelbolaget bet365.

Barcelona har vid vinst ikväll hela 11 poäng ner till Real Madrid då 4 omgångar återstår. Det skulle i så fall i princip innebära att Barcelona tar hem sin 22:a liga titel. Enligt Tito så mår truppen relativt bra trots debaclet i Champions League. Självförtroendet lär ha fått sig en törn i och med 7-0 på två matcher mot Bayern München. De spelare som fortfarande är skadade ikväll är Mascherano och Puyol.  Målvakten Victor Valdés kan inte medverka pga sin fotskada. Positivt är att Abidal är tillbaka i truppen efter den skada han ådrog sig mot Bilbao. Även Messi och Busquets som varit småskadade tränade för fullt med resten av laget igår. Fabregas är inte skadad men missar matchen då han är avstängd efter att ha samlat på sig för många varnignar.

Tänkbar startelva (4-4-3):
Pinto – Adriano, Bartra, Piqué, Alba – Xavi, Song, Thiago – Alexis, Messi(!), Tello

Real Betis missade chansen att nå Champions League nästa år i och med poängtappet senast. Nu får man rikta in sig på Europa League istället. Läget i laget? Nacho och Cañas är avstängda, medan Paulao, Perquis, Angel och Casto är skadade. Till detta är också duktige playmakern Beñat osäker till spel. Det betyder att ett par B-lagsspelare, Varela och Caro, kommer få följa med truppen till Barcelona. Förre MFF:aren Guillermo Molins finns inte med i truppen.

Tänkbar startelva (4-3-3):
Adrián – Chica, Amaya, Mario, Varela – Pérez, Beñat, Salva Sevilla – Pabon, Castro, Molina

Se Barcelona Real Betis Live Stream

Har du inte tv-kanalen CMore Sports så kan du ändå se matchen om du har en dator och uppkoppling till internet. Du kan se Barcelona Real Betis via live stream hos spelbolaget bet365. Allt du behöver göra är att öppna ett konto hos spelbolaget eller logga in om du redan har ett.

Se Barcelona Real Betis via live stream här

https://svensktspel.nu/erbjudanden/bet365-sport/