DartOm du gillar dart eller är nyfiken på att se hur professionell dart spelas har du möjlighet till att se matcher i den bästa ligan i världen Premier League Darts via Live Stream hos bet365. Premier League Darts är en dart turnering som anordnas av Professional Darts Corporation. Evenemanget börjar på Odyssey Arena i Belfast torsdagen den 7 februari och avslutas med semifinaler och stor final på arenan O2 i London torsdagen den 16 maj. I år spelas semifinalerna mellan Raymond van Barneveld – Phil Taylor och Michael Van Gerwen – James Wade. Premier League Darts Live Stream kan du alltså se helt gratis.

Raymond van Barneveld – Phil Taylor

Raymond van Barneveld - Phil Taylor

Raymond van Barneveld med smeknamnet Barney föddes 20 April 1967 och är en holländsk professionell dart spelare. Han är bland annat femfaldig World Darts Champion, regerande mästare i William Hill Grand Slam of Darts, två gånger UK Open Champion segrare och vinnare av Las Vegas Desert Classic. Han har även vunnit World Masters och World Darts Trophy två gånger, liksom den internationella Dart League tre gånger.

Från januari till juni 2008, var Raymond van Barneveld rankad världsetta som spelare. Han är en av endast tre spelare i dartens historia som blivit femfaldig världsmästare. Han är den mest framgångsrika holländska dart spelaren hittills, och har haft en betydande effekt i att höja populariteten av pilkastning i Holland. Han är naturligt vänsterhänt men kastar dart högerhänt.

Phil ”The Power” Taylor föddes 13 augusti 1960 och är en engelsk professionell dart spelare. Han betraktas allmänt som den bästa dart spelare genom tiderna, efter att ha vunnit mer än 190 professionella turneringar och rekordartade 16 VM. Phil Taylor har vunnit PDC Player of the Year sex gånger och har nominerats två gånger till BBC Sports Personality of the Year där han slutade som bäst tvåa. Han var den förste, och hittills den enda personen att träffa två stycken nio dart finish i en match, i 2010 års Premier League Darts final mot James Wade. Phil ”The Power” Taylor rankas som världsetta i PDC Order of Merit.

Michael Van Gerwen – James Wade

Premier League Darts Live Stream

Michael van Gerwen även kallad Mighty Mike är född 25 April 1989 i Holland. 2013 års VM-tvåa Michael van Gerwen är den allra hetaste unga spelaren i professionell dart just nu. Michael ”Mighty Mike” van Gerwen är den yngste spelaren någonsin att vinna en stor titel, efter att ha vunnit World Masters 2006 endast 17 år gammal!

James Wade går under smeknamnet The Machine och föddes 6 April 1983 i England. Han blev den yngste spelaren någonsin att vinna PDC titeln i World Matchplay i juli 2007. Han har bland annat sedan vunnit World Grand Prix två gånger, UK Opens två gånger, Premier League 2009 och Championship League Darts 2010. James ”The Machine” Wade är officiellt den näst mest framgångsrika aktören i PDC historien, efter den störste av dem alla Phil Taylor.

Se Premier League Darts hos bet365 Livestreaming här