Final i Europa League Benfica Chelsea

Onsdag kväll ska det avgöras vem som är ett av Europas allra bästa klubblag. Att det inte handlar om vem som är bäst, eller näst bäst beror på att det är final i Europa League och inte i den större turneringen Champions League. Årets finallag består av Chelsea och Benfica och notera gärna att Chelsea vid vinst, tar sin andra raka Europeiska titel!

Chelsea får i egenskap av regerande mästare i Champions League stå för favoritskapet. Oddset på att Chelsea vinner, ligger omkring 2,40 gånger pengarna. Att jämföra med oddset på seger för Benfica, som ligger omkring 3,10.

Spelar Hazard?

hazard

För Chelseas del är det vissa frågetecken kring om nyckelspelaren Eden Hazard kan medverka i matchen eller ej. Skulle han inte kunna spela vore det naturligtvis ett stort avbräck för laget. Även John Terry är osäker på spel men där har Chelsea fullgoda ersättare i Luiz, Cahill och Ivanovic. Benfica förväntas starta med samma elva som vann den sista semifinalmatchen.

Finalen sänds i TV4 Sport och startar 20.45.

Onsdagens speltips:

Onsdagens speltips hämtas från finalen i Europa League mellan Chelsea och Benfica. Londonlaget är garanterat sugna på att ta säsongens första och enda titel. Även manager Benitez kommer med största sannolikhet att vilja avsluta sin kritiserade sejour i laget med en seger.

Med tanke på Benitez fotbollsfilosofi känns det troligt att Chelsea inte kommer att bjuda Benfica på särskilt många målchanser. Vi väljer därför att satsa våra pengar på att Benfica inte mäktar med att sätta bollen i nät mer än en gång under ordinarie tid.

Kupong:

Benfica gör mindre än 1,5 mål i matchen
Odds: 1.40 hos bet365
Insats: 500 kr
Eventuell vinst: 200 kr

 _______________________________________________

Just nu Superbonusar via Svenskt Spel

300 % bonus hos Betsafe

100 kr gratis – inget insättningskrav hos Betfair

100 Free Spins hos Nordicbet