På lördag den 1 juni spelas sista omgången matcher i spanska ligan La Liga för den här säsongen. Alla matcher sänds via gratis Live Stream. La Liga är ju för övrigt redan avgjord där Barcelona vann med Real Madrid på andra plats men det finns spännande och viktiga matcher att se fram emot då fjärde till sjätte platserna ännu inte är avgjorda. Här gäller det att kvalificera sig för Europacuperna. Annars kan man ju se sina favoritlag eller sina favoritspelare in action en sista gång för den här säsongen. Det händer ju alltid något när Messi i Barcelona eller Ronaldo i Real Madrid är med på planen.

Messi

 

Matcherna som spelas i sista omgången av La Liga på lördag som du kan se via Live Stream hos Unibet

Granada CF – Getafe

Sevilla – Valencia

Real Madrid – Osasuna

Dep. La Coruna – R.Sociedad

Barcelona – Malaga

Celta – Espanyol

Mallorca – Valladolid

Zaragoza – Atl.Madrid

Levante – Real Betis

Vallecano – Ath. Bilbao

Se matcherna via Live Stream hos Unibet här

Matchtider och odds hittar du också hos Unibet.

Såhär ser tabellen ut inför sista omgången av La Liga:

Se alla matcher i sista omgången av La Liga via Live Stream