bet365

Svenskt Spel tippade igår att Chicago Blackhawks skulle vinna den första semifinalmatchen i bäst av sju mot regerande mästarna Los Angeles Kings och den kammade vi hem till oddset 2,05! Redan ikväll möts Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings för match nummer två. Åter till gårdagens match som vi såg på TV10. Chicago vann med uddamålet 2-1 mot LA Kings men var totalt överlägsna i både spel och statistik och det var endast Los Angeles målvakt Jonathan Quick som hindrade Chicago från att vinna med större siffror. I kvällens match spelar Chicago Blackhawks återigen på hemmais inför sin fantastiska hemmapublik, igår befann sig över 21.000 på läktaren. Svenskt Spel är övertygade om att Chicago fortsätter prestera bra ikväll igen och tar sin andra raka seger mot Los Angeles Kings innan matchserien förflyttas över till Los Angeles hemmarink Staples Center.

Chicago Blackhawks vann inatt och nästa match redan ikväll

Spel: Matchvinnare; Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings

Tips: 1

Odds: 1,95

Spelbolag: Betsafe
(Missa inte att du får 300% i Välkomstbonus hos Betsafe genom samarbetet med Svenskt Spel)

Chicago Blackhawks – Los Angeles Kings söndag 2 maj med matchstart kl. 23.00.

Du kan se matchen på Viasat Hockey.