Svenskt Spel spänner musklerna och vi kommer fortsätta växa med er läsare! Vi är i dagsläget 4 personer som levererar artiklar på Svenskt Spel. I dagarna blev det klart med vårt senaste tillskott. Vi tar inte in vem som helst utan vi ställer krav på den som levererar sina tips. Det handlar inte heller om bara speltipsen i sig utan den som skriver ska ha ett vettigt ”betting språk” i sina artiklar. Sen tidigare har vi vår duktiga rekare Josef Gustafsson som gjort mycket bra ifrån sig hittills där han träffat rätt på mer en 70 % av sina spel vilket är riktigt bra.

Ny Spelexpert

Det är med glädje som vi kan presentera vår nästa spelexpert här på Svenskt Spel. Han har levererat spel tidigare på olika bettingsidor på nätet och imorgon kommer han släppa sina första speltips på sajten. Ni kommer hitta hans rekar uppe i menyn under speltips och därefter Sebastian Lilja. Sebastian är en fotbollsfanatiker ut i fingerspetsarna och kommer hitta sina rekar från de stora ligorna ute i Europa, men främst från Italien, Frankrike och England. Sebastian spelar oftast singelspel och hittar gärna udda spel som bygger på hörnstatistik, Asian Handicap eller antal mål i matcherna.

Vi hälsar Sebastian varmt välkommen in i gänget och hoppas han kommer bidra en hel del till er läsare!