Från 15 – 30 juni spelas Confederations Cup 2013 i fotbollens sambaland Brasilien och Svenskt Spel kommer spela på vinnare av segerpokalen hos Svenska Spel.

FIFA Confederations Cup

BrasilienÅrets fotbollsturnering är den nionde FIFA Confederations Cup i ordningen och är en fotbollsturnering med hög internationell status som kommer att hållas i Brasilien i år 2013. Turneringen är ett förspel till 2014 FIFA World Cup som också går i Brasilien. Brasilien är regerande mästare och inleder hela turneringen med match mot Japan lördagen 15 juni.

Till viss del kommer Confederations Cup överlappa med den fjärde rundan av VM-kvalet för de asiatiska länderna. Uruguay, Italien och Spanien kommer att ha möjlighet att bli det tredje laget (efter Argentina och Frankrike) att vinna alla tre stora FIFA turneringar: VM, OS och Confederations Cup.

De åtta kvalificerade landslagen till 2013 års FIFA Confederations Cup är Brasilien, Spanien, Japan, Mexiko, Uruguay, Tahiti, Italien och Nigeria. Lagen delas in i två grupper där sedan de två bästa lagen i respektive grupp går vidare till semifinaler. Match om tredje pris och den stora finalen avgörs 30 juni. Finalen spelas på Maracanã stadion i Rio de Janeiro.

Vilket lag vinner fotbollscupen?

Vi på Svenskt Spel kommer att spela på vinnare av FIFA Confederations Cup 2013 genom Svenska Spel. Så här är vinnaroddsen hos Svenska Spel:

Odds Svenska Spel

Brasilien och Spanien kan vi se är starkt favorittippade och att ett spel på Tahiti skulle ge enorma 999 gånger pengarna! Men att just Tahiti skulle gå och vinna FIFA Confederations Cup 2013 måste ändå ses som närapå en omöjlighet och i så fall fotbollshistoriens allra största överraskning alla kategorier.