Då var det dags för premiär-rek för mig Sebastian Lilja, här på svensktspel.nu.

Ikväll (om en liten stund) drabbar Brasilien och Japan samman i öppningsmatchen av Confederations Cup 2013. Båda lagen kommer med starka trupper och det ska verkligen bli spännande att se vart framför allt Brasilien står i jämförelse.

Har valt två spel till matchen. Samtliga odds är hämtade från Unibet.com

Japan vinner +2 mål i handicap (odds 1,90)
Japan vet garanterat om Brasiliens offensiva styrka och kommer inte att ge bort särskilt mycket ytor. Det luktar målsnål öppningsmatch och krysset känns motiverat. Väljer dock handicapseger till fint odds!

Antal hörnor i första halvlek, -4,5 (odds 1,80)
Brasilien kommer att försöka hålla i bollen och tidigt ta kontrollen i matchen. För Japans del handlar det om att hitta positioner och analsyera sina chanser. Tror på en händelsefattig första halvlek, där inget av lagen vill ge bort bollen i onödan.