Se alla matcher i Beachvolleyboll Rom Grand Slam 18 – 23 juni 2013 via Livestreaming helt gratis. Alla lag som kommer att delta i årets FIVB Beach Volleyball World Tour Rom Grand Slam har nu bekräftats och en sak är säker, det kommer att finnas nya vinnare hos både män och kvinnor jämfört med förra året.

Beachvolleyboll Live Stream

FIVB Beach Volleyball World Tour Rome Grand Slam

För ett år sedan vann USA: s Jacob Gibb och Sean Rosenthal sin första FIVB guldmedalj och kvalificerade sig för OS i London 2012 då de besegrade världsmästarna Alison Cerutti och Emanuel Rego i finalen. Hos damerna segrade då Nadine Zumkehr och Simone Kuhn från Schweiz genom att besegra Tysklands Sara Goller och Laura Ludwig i finalen.

Sedan dess har Gibb och Rosenthal funnit nya partners i Casey Patterson respektive Phil Dalhausser, medan Zumkehr nu spelar med Joana Heidrich efter Kuhns pension i slutet av 2012.

Rom har snabbt blivit en av de mest populära mötesplatser på FIVB World Tour, vilken äger rum på historiska Foro Italico Sports Complex norr om staden och där matcherna pågår sent in på kvällen.

I år har Rom Grans Slam extra betydelse eftersom det är den sista turneringen innan FIVB Beach Volleyball VM spelas och därmed återstår en sista chans för volleybollspelarna att förbättra sin världsranking och fastställa en markör till sina rivaler.

Jennifer Kessy och April Ross är damernas första seedade och kommer att vara ute för att förbättra den bronsmedalj som de vann i Eternal City under 2012. Lokala favoriter hittar vi i Greta Cicolari och Marta Menegatti, som slutade fyra förra året och är seedade sexa i år.

I männens dragning så är Alison och Emanuel seedade först och de hoppas att upprepa sina dominerande föreställningar från Rom 2011, då de blev världsmästare på Foro Italico’s centre court.

Andra starka starter i år är Rosenthal och Dalhausser och Gibb och Patterson som reflekteras av att de är seedade tvåa och trea, medan Italiens högsta rankade lag, Daniele Lupo och Paolo Nicolai rankas på nionde plats.

Rom Grand Slam pågår från 18 till 23 juni och är den fjärde av 10 Grand Slam-turneringarna som utgör FIVB Beach Volleyball World Tour.

Se Beachvolleyboll Rom Grand Slam via bet365 Livestreaming – Registrera dig!

Beachvolleyboll Rom Grand Slam

Beach volleyball