bet365

Gårdagens spel på öppningsmatchen i Confederations Cup gav ett segerspel av två möjliga. Ett tag såg det lovande ut, inte minst efter första halvlek då matchen följde min förhandsanalys. Brasilien visade sig sedan vara numret för stort för Japan och när Paulinhos 2:a mål kom i början av andra, gick luften ur Kagawa och hans mannar.

Afrikanskt VM-kval

Idag är det dock inte Confederations cup som hägrar i blickfånget, utan istället det Afrikanska VM-kvalet. För oss som uppskattar höga odds är Afrikanska lag generellt förknippade med en något förhöjd oddssättning. Detta beror naturligtvis på en ökad spridning av resultaten, men även att spelbolag, experter och oddssättarna inte heller har samma kunskap om lagens aktuella status.

Detta kan -och ska vi spelare naturligtvis utnyttja!

Av eftermiddagens matcher har jag hittat spelvärde i de nedanstående.

Moçambique – Egypten, bortaseger (odds 1,68 – insats 7/10) Moçambique åkte på en storförlust i VM-kvalmatchen mot Guniea senast. Totalt släppte man in hela sex mål! Nu möter man storfavoriten Egypten och uppgiften för Moçambique känns alldeles för stor. Egypten vann sin senaste match i VM-kvalet med 4-2 mot Zimbawe.

Ekvatorialguinea – Tunisien, bortaseger (odds 2,00 – insats 6/10) Hemmalaget har en relativt tung kvalhistorik. De senaste fyra matcherna har givit en seger, en oavgjord och två förluster. Man har dock släppt in väldigt många mål (10st!) och ett sådant defensivt facit vittnar om svårigheter. Dagens motståndare Tunisien kommer till matchen obesegrade i sina tre senaste. Man leder dessutom gruppen och en seger skulle ge ett riktigt gott utgångsläge!

Rwanda – Algeriet, bortaseger (odds 1,65 – insats 8/10) Rwanda ligger sist i kvalgrupp H och man har inte vunnit en enda match. Man har 3-8 i målskillnad och är i det närmaste helt borta från VM-spel. Algeriet kommer till matchen med tre raka segrar och med gruppledning i ryggen. Vid seger nu klättrar man upp till 12 poäng.


Samtliga odds till matcherna är hämtade från Bet365.com.

Rygga gärna något av dagens spel, eller kommentera och tipsa om ert eget!

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)