bet365

Revansch för Djurgården?

Ikväll möts IFK Göteborg och Djurgården i en match som är en repris av finalen i Svenska cupen. Djurgården förlorade då och var därefter ett av Allsvenskans sämsta lag i flera omgångar. Sedan hände dock något och spelare som Amartey och Andreas Johansson började hitta form och vips var Djurgården ett vinnande lag.

Nu har man presterat bra fotboll i flera matcher i rad (är obesegrade i sina tre senaste) och har gjort en hel del mål. Med tanke på den revanschlusta och det kreativa anfallsspel man nu uppvisar, känns målspelet på DIF högst spelvärt.

Djurgården gör mål i matchen, (odds 1,55 – insats 7/10)

Oddset är hämtat från Unibet.com och marknaden stänger kl.19.00.

Vad tror ni? Lyckas Djurgården rubba Göteborg den här gången?

//Sebastian (@bettingexperten på Twitter)