Gör Suarez mål ikväll igen?

Gårdagens rek gav full pott och påfyllnad i spelkassan. Rekarna då behandlade matcher i Confederations Cup och så gör de även idag.

Först ut är Spanien som möter Tahiti. Vi som såg Tahiti’s match mot Nigeria fick se ett sprudlande lag som spelar efter sin absolut högsta förmåga, men som fortfarande är mil ifrån den klass som övriga lag besitter i turneringen. Inte minst märks det på Tahiti’s naiva försvarsspel. Att möta ett Nigeria utan motivation och utan en hel drös med storstjärnor är en sak. Att möta de regerande världsmästarna är en annan. Spaniens offensiv såg också relativt bra ut i deras senaste match och den bör kunna utvecklas ytterligare ju längre turneringen går. Personligen räknar jag med att en spelare som Soldado gör minst fyra mål i en sådan här match.

Som lite krydda till kvällen, väljer jag också ett spel från matchen Nigeria – Uruguay. Där är det framför allt segeroddset på Uruguay som lockar, samt överspelet på antal mål. Nigerias förvarsspel såg inte helt synkat ut mot Tahiti och det ska bli intressant att se hur de hanterar den omställning som blir nu när de ska ta hand om Suarez och Cavani. Förhoppningsvis för Uruguay, släpper de också in Forlan i spel lite mer.

Spanien – Tahiti, hemmalaget vinner -7 mål hcp (odds, 1,67 – insats 7/10)

Om Nigeria lyckas göra sex mål bör Spanien klara av att göra åtta. Jag tror inte heller att Tahiti kommer att vilja förstöra festen genom att försöka försvara sig till en 0-5 förlust. Av det man såg förra matchen Tahiti spelade, vill de framåt och göra bästa möjliga offensiva avtryck i den här turneringen.

Nigeria -Uruguay, bortalaget vinner (odds, 1,77 – insats 5/10)

Uruguay har lite kvar att bevisa och även om jag tror att de vinner matchen, känns det inte som det kommer att bli lätt. Ett segerspel fodrar mål och en högre nivå, från framför allt Cavani. Osäkerheten bidrar till en lägre insats. Vad sägs om slutresultatet 1-2?

Nigeria – Uruguay, båda lagen gör mål (odds 1,85 – insats 5/10)

Nigeria har god kapacitet att störa Uruguay framåt, framför allt genom deras snabba omställningar. Målspelet motiveras också av båda lagens något osäkra försvarsspel som jag tyckte mig bevittna senast.


Samtliga odds kommer från Betsafe.com

Hur spelar ni? Hur många mål tror ni Spanien gör på det lilla semesterparadiset?