Confederations Cup: post-match reaction from Brazil vs Italy - video

Både Brasilien och Italien är klara för avancemang från gruppen. För Italiens del är detta nästan snudd på ett mirakel då laget spelat allt annat än bra. Lagets förvarsspel har inte varit bra och mot Japan var det snudd på chockartat vilken dålig defensiv man faktiskt har när spelare som Buffon inte spelar på topp. Att anta att Italiens försvarsspel plötsligt skulle förbättras över en natt och plötsligt börja fungera när man möter Brasilien vore dumdristigt att tro. I dagsläget känns det dessutom som att inget kan stoppa Neymar från att göra mål. Brasilien vinner, frågan är bara – med hur mycket marginal?

Matchen mellan Japan och Mexico spelas samtidigt som den mellan Italien – Brasilien. Tyvärr för Japan och Mexico är deras match av föga betydelse poängmässigt då båda lagen är utslagna. Japan spelade dock riktigt bra mot Italien (och även till viss del mot Brasilien) och är enligt mig egentligen förtjänta av att gå vidare. Mexico däremot känns förtjänta av att få respass ur turneringen med tanke på deras bleka anfallsspel och ostrukturerade defensiv. Att det ser lite tunt ut för Mexico nu, det syns verkligen när lagets största stjärna sitter på bänken i sitt klubblag (Chicharito). Nej, i matchen mellan Japan och Mexico ser jag ingen annan utgång än att Japan kommer att vinna och visa överlägsen lagmoral jämfört med sina motståndare. Man kommer garanterat inte att nöja sig med att vinna, man vill vinna med marginal och ta revansch efter den snöpligt, orättvisa förlusten senast.

Matcherna spelas den 22/6 och spelstopp är kl.21.00

Italien – Brasilien, bortalaget +1,5 mål (odds 1,76 – insats 7/10)

Oddet att Neymar gör mål är otroligt lågt. Med Italiens defensiva rekord i den här turneringen borde han till och med klara av att göra minst två! En annan spelare som känns het och nära förestående för ett mål är Hulk. Slutresultat 1-3?

Japan – Mexico, hemmalaget +1,5 mål (odds 2,60 – insats 8/10)

Här hittar vi ett riktigt välbetalt odds som väl nästan kan sägas vara ett bjudodds? Med tanke på det spel man visade upp mot Italien senat bör man kunna göra både två och tre mål här. Japan är värd sin första seger och det känns som om de är ordentligt inställda på att ta en.


Samtliga odds är hämtade från Betsafe.com

Vad tror ni, gör Neymar sitt tredje mål? Får vi se ett Japan av samma kaliber som senast?

//Sebatian Lilja (@bettingexperten på Twitter)