Första bortasegern för Djurgården ikväll?

Allsvenskan är allt som oftast en salig röra av lag som inte  vet hur man vinner två matcher i rad. Ett lag sticker dock ut från mängden, åtminstone när det handlar om att återupprepa sina prestationer. Laget i fråga är naturligtvis Gefle IF, som på de fem senaste har spelat fem kryss.

Ikväll möter man ett relativt formstarkt Djurgården som numera nästan har glömt bort hur det är att förlora. Dock har inte segrarna direkt öst in, men en och annan har det trots allt blivit. Dock har man inte vunnit på bortaplan än, men ikväll bör man kunna ändra på det. Lagets defensiv är det inget fel på, den håller. Det är helt enkelt anfallsspelet och självförtroendet som behöver få sig ett litet lyft. Ikväll, mot ett defensivt spelande Gefle finns det förutsättningar.

Gefle har spelat fem raka kryss. Historiskt sätt har lagen spelat kryss fyra av fem möten. Djurgården vann det förra med 0-1. Pratar vi om sannolikhet så bör det inte bli kryss igen för Gefle, men man kan kanske aldrig vara säker i Allsvenskan? Jag väljer åtminstone att spela seger för Djurgården och krysset som gardering.

Gefle – Djurgården, Dubbelchans X2 (odds 1,57 – insats 6/10)

Djurgården har visat styrka mot några av seriens bästa lag i sina senaste matcher. Nu möter man ett lag som spelar mer defensivt och då bör man kunna spendera mer tid på motståndarnas planhalva och därigenom kanske plocka säsongens första bortaseger?


Samtliga odds är hämtade från Betsson.com

Var sitter era spel en måndagskväll som denna?

//Sebastian (@Bettingexperten på Twitter)