Spräcker Cavani nollan?

Brasilien – Uruguay i semifinal! Matchen har en gedigen historia av speciella händelser och vändningar. Kommer denna match också att bli en av dessa minnesvärda bataljer?

För egen del älskar jag att spela på underdogs och framför allt att hålla på dem. Uruguay är en sådan i den här matchen, men dock känns deras förmåga aningen underskattad för nog tycker jag att ett odds på 7,95 är lite väl högt för ett lag som faktiskt har en gedigen historik av bra resultat mot just Brasilien, samt är vana att möta Brasilien och andra Sydamerikanska lag?

Det som lockar till spel på den här matchen är dock inte segerodds eller garderingssodds, utan istället målspelet på Uruguay, samt det något udda spelet i att bollen tar i ramvirket i matchen! Ja, du läste rätt. Hos Betsafe kan man spela på att bollen tar i ribban eller stolpen i matchen. ”Woodwork” heter spelet och för er som inte provat är det ett spännande bet som är vid liv hela matchen!

Brasilien – Uruguay, bortalaget gör mål (odds 1,72 – insats 5/10)

Uruguay har enorm offensiv kapacitet och vi har inte fått se den blomma ut än. Cavani står exempelvis på noll mål i turneringen och nog är han sugen på att göra sitt första? Dessutom har de Suarez i form och han har redan satt ett frisparksmål…

Brasilien – Uruguay, woodwork (odds 1,76 – units 4/10)

Detta känns som ett spännande spel med tanke på att matchen förmodligen kommer att innehålla en hel del chanser. Observera att jag dock spelar med lite lägre insats.


Samtliga odds är hämtade från Betsafe.com. Spelstopp är kl.21.00.

Prova gärna att spela på ”woodwork”, det är spännande, jag lovar! 🙂

//Sebastian (@Bettingexperten på Twitter)