Snart dags för Fotbolls-EM och Sverige ska ladda upp med genrep mot England torsdag 4 juli med matchstart kl. 19.00. Sverige – England sänds i tv kanal TV4 Sport. Svenska damlandslaget i fotboll har nu tränat en tid tillsammans och gör nu alltså de sista förberedelserna inför årets EM-mästerskap i fotboll som spelas 10-28 juli och går på hemmaplan i Sverige. EM matcherna spelas i städerna Göteborg, Halmstad, Växjö, Kalmar, Norrköping, Linköping och Solna. Så här ser Sveriges gruppspelsschema ut:

DAMER EM GRUPP A

Sverige – Danmark 10 juli 2013 20:30
Finland – Sverige    13 juli 2013 20:30
Sverige – Italien      16 juli 2013 20:30

Sverige - England Landskamp Damer

Speltips Sverige – England

Pia Sundhage har nu satt de sista pusselbitarna på plats för det svenska damlandslaget som är tänkt att frälsa den svenska hemmapubliken med framgångar. Målet är högt ställt och jag tror att Pia Sundhage ärligt talat inte är riktigt nöjd med något annat än att bärga hem ett EM-guld åt Sverige. Som inför alla stora mästerskap är genrepet väldigt viktigt för att så att säga sätta spelet på planen och spela ihop damerna inför de skarpa matcher som påbörjas om en vecka. Vi tror starkt på Sverige i denna match mot England, särskilt som Sverige sett starka ut under Pia Sundhages ledning och är obesegrade så här långt och säkerligen inte kommer rucka en millimeter på skärpan i den här matchen. Vårt spelade odds går alltså till svensk seger.

Odds spelat hos NordicBet:

Sverige - England Landskamp Damer

 

Om 4 år är det förhoppningsvis dags för Sverige att spela Dam-EM 2017! Och då kan du bland annat streama Sverige mot Ryssland i gruppspelet.