Halmstad BK

Den 7/7 spelas tre matcher i Allsvenskan. Två av dem är särskilt intressanta, Malmö – Gefle och Syrianska – Halmstad. Den förstnämnda är det med tanke på Gefles fantastiska förmåga att ta poäng i sina matcher genom att spela oavgjort. Kommer man således att lägga ytterligare ett kryss till handlingarna, eller blir det en rejäl urladdning för ett MFF som förlorade snöpet senast? Personligen riktar jag mitt hopp till Malmö och det vore underbart om Gefle någon gång kunde åka på en ordentlig förlust, no offense Ni Gefle-supportrar! Dock är mina förhoppningar relativt små, särskilt med tanke på att tre av de fyra senaste matcherna lagen emellan (På Malmös hemmaplan), har slutat 0-0!

Matchen Syrianska – Halmstad är ett riktigt bottenmöte mellan två lag som inte bara har förtvivlat svårt att ta poäng, de kämpar också nått oerhört med att göra mål! Med de senaste hemmaresultaten i åtanke känns det fördel Syrianska och för den djärve är kanske hemmaseger med void-garanti till 1,66 spelvärt? För min del fokuseras spelet dock till Halmstads uppenbara svårigheter i det offensiva straffområdet.

Malmö FF – Gefle, antal mål i matchen, -3,5 (odds 1,34 – insats 8/10) Ja, jag vet att oddset är lågt men jag kunde helt enkelt inte motstå underspelet. Blir det mer än tre mål är jag den första som tar av mig hatten, för då har Gefle fått storstryk. Malmö har dessutom sackat lite i sin målproduktion senaste matcherna och känslan är att det inte är lätt att göra mål på Gefle äns om man är i storform!

Syrianska – Halmstad, antal mål för bortalaget, -1,5 (odds 1,41 – insats 6/10) Halmstad har endast gjort sex mål på bortaplan den här säsongen och man har endast gjort tre stycken på sina fem senaste matcher. Att man ska lyckas göra mer än ett känns inte motiverat, men med tanke på Syrianskas undermåliga försvar väljer jag att spela med en medelinsats.


Samtliga odds är hämtade från Betsafe.com. Spelstopp är 15.03 för den tidigaste matchen (Malmö).

Hur sitter era spel? Kommentera gärna!

//Sebastian (@Bettingexperten på Twitter)