PSG och Zlatan laddar för en ny fotbollssäsong i den franska ligan Ligue 1 men först ska massor av träningar och träningsmatcher genomföras. När det gäller matchandet kan du se PSG’s träningsmatcher via Live Stream hos bet365.

Se alla PSG träningsmatcher via Live Stream

Laurent Blanc är ny tränare i PSG efter Carlo Ancelotti som stack till Real Madrid nyligen. PSG laddar upp inför den nya säsongen med ett första träningsläger i Österrike från 4 till 12 juli. Detta veckolånga läger kommer att brytas av med två vänskapsmatcher mot lokalt motstånd, Sturm Graz (9 juli) och Rapid Wien (12 juli). Matcherna kommer att ge en första hint om den interna konkurrensen i laget och en chans för Laurent Blanc, Pastore, Menez och co att räta ut några frågetecken innan man återvänder till Frankrike på kvällen den 12 juli. På det här första träningslägret saknas dock några spelare däribland Zlatan Ibrahimovic eftersom de spelarna fick sommaruppehåll lite senare i och med landskampsspelande.

Zlatan Ibrahimovic

Laurent Blanc och hans män kommer sedan i träningsläger nummer två bege sig till vårt och Zlatan Ibrahimovics hemland Sverige. Det skandinaviska träningslägret kommer att dra uppmärksamheten till sig med en speciellt prestigefylld träningsmatch. Efter en första träningsmatch mot Hammarby den 23 juli, kommer Paris Saint-Germain ta sig an Real Madrid. Det blir en stor match med internationellt intresse som kommer att innehålla en återförening med Carlo Ancelotti den 27 juli i Göteborg. Det kommer att bli en stor utmaning för de franska mästarna innan de återvänder hem för att fortsätta försäsongen i Frankrike.

I den första helgen i augusti kommer PSG fara söderut, nämligen till Afrika och åker sedan tillbaka hem igen lagom till starten av Ligue 1 säsongen för den första matchen borta till Montpellier, fredagen den 10 augusti. Då får vi se ett PSG med nya stora spelare i laget som bland annat stjärnforwarden Cavani hämtad från Napoli.

Några kommande träningsmatcher PSG ska spela som sänds via bet365 Livestreaming är:

Live Stream: PSG – SK Sturm Graz 09.07.2013 kl. 18.00

Live Stream: PSG – Rapid Wien 12.07.2013 kl. 18.30