Gillar du fotboll? Gillar du sommar och stränder? Ja då borde du definitivt gilla strandfotboll! Vi på Svenskt Spel älskar strandfotboll och vi vill tipsa om att du kan se många internationella matcher och turneringar i strandfotboll helt gratis via Live Stream på nätet hos spelbolaget Unibet. Närmast kan du se den prestigefyllda strandfotbollsturneringen Asian Beach Soccer CupUnibet TV. Turneringen pågår mellan 11-14 juli.

Se Strandfotboll Gratis via Live Stream

Strandfotbollens regler

Strandfotbollen skiljer sig ganska mycket jämfört med vanlig fotboll. Nog för att man har en rektangulär fotbollsplan men här är den betydligt mindrer och består förstås av sand. Och man har två mål, spelare på planen och domare osv… I strandfotboll spelar man med en målvakt och 4 utespelare i vardera laget så alltså 10 spelare sammanlagt på planen samtidigt. Matcherna i strandfotboll spelas i 3 perioder på 12 minuter vardera (36 minuter totalt, effektiv tid). Det lag som gjort flest mål då matchen är slut har vunnit och i strandfotboll kan en match inte sluta oavgjort. Skulle det inom ordinarie tid stå oavgjort spelas en förlängning på 3 minuter och om resultatet fortfarande visar sig vara oavgjort påbörjas en straffsparksläggning för att utse en vinnare av matchen. Mycket mer om strandfotbollens regler kan du läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Strandfotboll

Se Strandfotboll Gratis via Live Stream