På onsdag den 24 juli kan vi se (via Live Stream) en riktigt intressant fotbollsmatch mellan årets Champions League mästare Bayern München och spanska mästarna Barcelona. Bayern München och Barcelona gör upp om segern i Uli Hoeneß Cup. Cupen är en hyllning till förre tyske storspelaren Uli Hoeneß och det är bara en match som spelas och i år blir det alltså ett högintressant möte mellan Bayern München och Barcelona.

Uli Hoeneß Cup - Bayern München v Barcelona

Bayern München v Barcelona blir intressant på flera sätt

Bayern München spelade hem Champions League bucklan på ett helt fantastiskt sätt där man i stort sett krossade allt motstånd under turneringens gång, inte minst mot Barcelona i semifinalen slog man större delar av världen med häpnad då man helt enkelt utklassade Barcelona. Då ska man veta att många bland världens förståsigpåare inom fotbollen under flera år sagt att Barcelona är världens bästa klubblag som nästan ansetts vara oslagbara och bara förlorar om man har en oturlig dag. Men i Champions Leagues semifinalspel kan man knappast säga att Barcelona hade otur mot Bayern München när man förlorade med hela 7-0 sammanlagt i de två mötena.

En annan sak som det skrivits allra mest om när det gäller denna match är Pep Guardiolas återseende med Barcelona som han firade så många framgångar med under flera år. Inför denna säsong har ju som bekant Pep skrivit på som huvudtränare för Bayern München. Många spända ögon kommer fokusera på mötet mellan Pep Guardiola och Barcelona spelarna inför matchstart.

Bayern München v Barcelona

Se Bayern München v Barcelona via Live Stream

Match: Uli Hoeneß Cup – Bayern München v Barcelona

Datum: Onsdag 24 juli

Plats: Allianz Arena i München (Tyskland)

Matchstart: Kl. 20.30

Live Stream: Bet365 Livestreaming

Se Bayern München v Barcelona via Live Stream här