Två högintressanta fotbollslag Monaco – Tottenham möts under lördagen 3/8. Matchen kan du se via Live stream och Svenskt Spel har oddsen och speltips. Båda klubbarna förbereder sig som allra bäst inför sina respektive ligastarter och man vill nu testa var man står.

Monaco fotbollMonaco i Frankrike är ett lag som i år fått nya ägare och värvat massor av kvalitativa spelare för att bli ett topplag i Europa. Stjärnorna har anlänt i en strid ström under sommaren och många fotbollskritiker skriker än en gång ut sin förtvivlan över att man som en ”medelmåttig” klubb kan köpa sig ett storlag på bara en säsong. Först och främst vill man vara med och utmana Zlatan och PSG om franska Ligue 1 titeln men man har naturligtvis också tankar på Champions League. Några av nyförvärven är Radamel Falcao, James Rodriguez, João Moutinho och Ricardo Carvalho.

Monaco - Tottenham Live stream Odds SpeltipsNär det gäller engelska Tottenham så har man ett starkt lag men är aldrig på allvar med och slåss om Premier League titeln. Största affischnamnet och Silly Seasons största snackis är spelaren Gareth Bale som ryktats till en rad andra europeiska toppklubbar under sommarens transfercirkus. Men än så länge är han en Tottenhamspelare. Största profilerna förutom Gareth Bale är Aaron Lennon, Scott Parker, Emmanuel Adebayor, Jermain Defoe och de två heta nyförvärven brasilianaren Paulinho och Nacer Chadli.

Matchens utgång är naturligtvis svårbedömd och ett speltips här kan inte kännas helt säkert men jag tror att det blir ett mycket jämn tillställning då Monaco i favör av hemmaplan blir starka. Man vill naturligtvis spela in sina nyförvärv vilket brukar påverka samspeltheten i laget medan Tottenham kommer med ett lag där många spelade ihop under hela förra säsongen. Med detta i huvudet sätter vi ett oavgjort resultat på denna match till oddset 3,60 hos bet365.

Matchen Monaco – Tottenham ser du gratis via bet365 Livestreaming.

Se spännande fotbollsstream i veckan