bet365

Dagens Live Stream Everton - Real Betis

Det är söndag och vi har en försäsongsmatch i Everton – Real Betis att se fram emot och som vi på Svenskt Spel tagit ut som dagens Live Stream match. De båda lagen gör en intressant sista träningsmatch innan deras ligastarter i engelska Premier League och spanska La Liga sätter igång nästa helg. Matchen spelas på Evertons hemmaarena Goodison Park med matchstart kl. 16.00.

Everton slutade förra säsongen på en sjätte plats och siktar i år på att ta ytterligare någon placering i jakten på att nå de stora europeiska cuperna. Real Betis som hamnade på en sjunde placering i La Liga samma säsong vill naturligtvis inte vara sämre och strävar efter något liknande som Everton. Dagens möte blir alltså en sista viktig värdemätare inför säsongsstarten 2013/2014. Följ gärna våra stryktipsförslag här på Svenskt Spel som vi drar igång igen inför Premier League starten nästa helg 17-18 augusti.

Everton FC

Real Betis

Match: Everton – Real Betis

Datum: 11 augusti

Matchstart: Kl. 16.00

Se matchen Live på Betsson TV (Livestreaming)

 

Live Stream hos spelbolagen genom Svenskt Spel