Att spela bingo är oerhört populärt i Sverige och idag kan man spela bingo på många olika sätt och inte minst på nätet. Allra flest bingospelare finns nog hos Svenska Spel som har ett stort och varierat utbud av online bingo. Vad som lockar så många att spela bingo är nog enkelheten i att förstå spelet och den spänning som uppstår i själva momentet med nummerdragningen. Vi hämtar en kort beskrivning av bingo på Wikipedia; Bingo är ett spel där slumpvisa siffror dras och spelarna markerar dessa på spelbrickor med förtryckta siffror i ett rutmönster. Den första personen som har en spelbricka med ett visst mönster markerat, till exempel en rad, ropar ”Bingo!” för att signalera sin vinst.

Bingohall Till Online Bingo

I början på 1960-talet när bingon fick sitt uppvaknande här i Sverige så var det bingohallar som gällde och det var oftast idrottsklubbar som anordnade dessa så kallade bingo träffar. Med internets framfart har naturligtvis detta populära spel flyttat in i var och ens hem. Från datorn med en internet uppkoppling kan man idag spela bingo online när som helst på dygnet och vi är därför inte längre beroende av att vänta in rätt tillfälle för att bege oss till en bingohall. Det som många tycker är bra med onlinebingo är att det är enkelt och roligare än den traditionella bingomiljön då nätet erbjuder en stor variation av olika bingospel, bingoturneringar och bingokampanjer.

Svenska Spels Bingoutbud

Spela Bingo På Nätet Hos Svenska SpelDet finns många aktörer på nätet som erbjuder bingo men det är få som kan mäta sig med utbudet hos Svenska Spel. Där finns det alltid något som passar dig och du kan välja mellan att spela själv eller mot andra. Bland annat erbjuder Svenska Spel; Multispel, Singelspel, Variantbingo, Klassisk bingo, Mönsterbingo och dessutom en mycket bra bingochatt där man får svar på det mesta. Svenska Spel har också ofta kampanjer där fina extrapriser finns att kamma hem från t.ex. Solresor, Designtorget och Wallmans nöjen. Man spelar säkert hos Svenska Spel och man bestämmer själv hur mycket man vill spela för och man har hela tiden kontroll på hur mycket pengar man vunnit eller förlorat. Svenskt Spel kan rekommendera att spela bingo på nätet hos Svenska Spel!

Spela Bingo På Svenska Spel

 

 

 

Andra Internet Aktörer Som Erbjuder Bingo

Betsson Bingo

bingo online

 

NordicBet Bingo

NordicBet Bingo

 

Unibet Bingo

Unibet Bingo

Det finns ytterligare spelbolag som erbjuder Bingo på nätet men dessa aktörer ovan är de största på den svenska marknaden och allra störst är Svenska Spel.