På lördag smäller det och det är fruktansvärt kul att det är igång igen! Premier League och stryktipset med hela svenska folket!

Premiäromgången är alltid intressant

Hur står sig lagen mot varandra i Premier League? Kommer något lag att överraska? Lever nyförvärven upp till förväntningarna? Ja det finns massor att se fram emot. Lördagens match är Arsenal – Aston Villa och den visas av Viasat Fotboll.

Vi har haft uppehåll nu under sommaren men kommer nu alltså att leverera tipsförslag igen i samband med att Premier League drar igång. här Veckans stryktipsförslag bygger på 6 halvgarderingar för 64 kr.

Tipssystem 0-6-M64

stryktipset vecka 331. Arsenal – Aston Villa (1)

De stora värvningarna har uteblivit för Arsenal. Det här var sommaren då man för första gången skulle spendera stora summor pengar men de stora nyförvärven har än så länge uteblivit. Aston Villa har fått värva smart med den budget som de har. Villa som har Premier Leagues yngsta trupp kommer få det svårt här. Spikar ettan! Säker etta.

2. Norwich – Everton (12)

Everton brukar av hävd ha svårt att vinna över Norwich. Ingen seger på de fyra senaste mötena lagen emellan. Ska blir intressant att se Everton i år med ny Manager. Deras spel har tidigare präglats av riktigt fysisk fotboll och kämpaglöd. Svårtippat och vi tar med 1 2 på kupongen. 1 2

3. Sunderland – Fulham (1)

Det sägs att Sunderland har haft den hårdaste försäsongsträningen någonsin under nye tränaren Di Canios ledning. Sunderland har värvat riktigt bra. 10 nyförvärv och bland namnen som sticker ut finns Emanuele Giaccherini från Juventus, Jozy Altidore från AZ Alkmaar, Cabral från Basel och David Moberg Karlsson från IFK Göteborg för att nämna några. Fulham har värvat klokt och har nya ägare i år som har mer pengar än den förre ägaren. Tror dock inte att man räcker till här. Säker etta!

4. West Bromwich – Southampton (12)

Två lag som varit väldigt målglada på försäsongen.  West Bromwich var otroligt starka hemma förra säsongen och var ett av Premier Leagues bästa hemma lag. Tyvärr gick det lite tyngre på bortaplan men säsongen som helhet var ritkigt lyckad. Southampton har värvat försvararen Dejan Lovren från Lyon och mittfältaren Victor Wanyama från Celtic. Det gör deras trupp ännu starkare och man har fått behålla alla sina bästa spelare. West Brom får ses som favoriter men vi tar med tvåan på kupongen. Varning för The Saints! Ett tvåa!

5. West Ham – Cardiff (X)

West Ham är alltid tunga att möta på Upton Park och det blir alltid fysiskt spel där. Kan Cardiff som nykomling stå emot? Cardiff var riktigt stabila i The Championship förra året och borde vara redo för utmaningen.  Man har det främsta nyförvärvet i  Steven Caulker från Tottenham som hämtades hem för 8 miljoner pund. Premiärnerver gör att man klarar kryss mot West Ham. Säkert kryss (X)

6. IFK Göteborg – Elfsborg (1x)

Hur har Elfsborgs tunga matcher mot Celtic påverkat laget? IFK Göteborg är grymt starka hemma. 6 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust i år. Elfsborg grejar max kryss här och vi garderar upp med det. Ett kryss!

7. IFK Norrköping – Brommapojkarna (1)

Brommapojkarna har fortfarande ingen vinst på bortaplan och den lär inte komma på ”Nya Parken” i Norrköping heller! IFK har börjat hitta formen och har 5 raka utan förlust. Vi spikar ettan!

8. Bournemouth – Wigan (x2)

Wigan hävdade sig rätt bra mot Manchester United i Charity Shield finalen på Wembley där man förlorade med 2-0. Man halkade ur Premier League förra året och ska nu alltså försöka ta sig upp igen. Klubbens ambition är att göra en kort sejour i The Championship men vi är inte så säkra på att man lyckas med tanke på det spelarmaterial som man har. kryss två bör ändå räcka långt!

9. Birmingham – Brighton (1)

Birmingham har gjort en helt okej försäsong där man bland annat slagit Hull. Man har en vinst i ligan och en förlust mot Watford. Brighton har inte gått nämnvärt bra. Har dock haft rätt tufft motstånd på försäsongen. Man lyckades få ett oavgjord resultat mot Norwich hemma. Birmingham får ses som favoriter och får tipset! Säker etta.

10. Derby – Leicester (12)

Hårdsatsande Leicester som aldrig lyckas ta sig tillbaka till Premier League. Frågan är om det kommer gå vägen den här säsongen. Jag tvivlar på det. Både Derby och Leicester har tagit 4 poäng av 6 möjliga inledningsvis så båda lagen har fått en bra start. Den här matchen borde helgarderas och vi spelar 1 2.

11. Nottingham – Bolton (1x)

Nottingham har inlett starkt med 2 raka segrar mot rätt så tufft motstånd. Man har slagit Blackburn borta och Huddersfield hemma med 1-0 i båda matcherna. Det är ett tecken på att man är väldigt bra defensivt. Bolton har kryssat i de två inledande omgångarna. 1-1 i båda matcherna mot Reading och Burnley. Nottingham får ses som favoriter men det känns som krysset ska finnas med på kupongen då båda lagen har spelat väldigt målsnålt hittills.

12. Queens Park Rangers – Ipswich (1)

Queens Park kommer förmodligen vara med i toppen när säsongen går mot sitt slutskede. Många i truppen har givetvis erfarenhet från Premier League då laget trillade ur högsta ligan i fjol. Det är aldrig lätt att åka ur en serie och sen ta sig tillbaka direkt året därpå. Ipswich ska man slå hemma. Vi spikar ettan!

13. Reading – Watford (2)

Watford har gjort en stark försäsong och man har inlett ligan starkt med två raka segrar. Watford med Zola vid rodret har blivit något av en personlig favorit. Vi minns alla det otroliga som hände i den ena semifinalen i kvalet till Premier League där man mötte Leicester. Det står 2-2 i matchen, Watford måste vinna och göra mål när Leicester får straff i 94:e minuten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=59E-kVQ3ZlU[/youtube]

Sedan förlorade Watford finalen och man föll på målsnöret till att nå Premier League. Därför tror jag att man är riktigt motiverade från start i år och vill därmed undvika kval. Man har en direktkvalificering till PL som målsättning. Jag sätter mitt tips på att Watford vinner The Championship i år och på stryktipskupongen så spelar vi en säker 2:a!

Hoppas ni hänger med oss nu när Premier League har startat . Gilla oss på Facebook och ni kommer automatiskt få syn på våra stryktipsförslag i facebook flödet när de är tillgängliga.

Har ni någon bank på stryktipset vecka 33? Kommentera gärna!