Måste bara skriva lite mer om matchen Villareal – Real Madrid med Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. Ronaldo och Bale är i stort fokus i kvällens match i La Liga kl. 22.00. Du kan se matchen via Live Stream hos bet365. För det första är det ett toppmöte då båda lagen inlett säsongens första tre matcher på bästa tänkbara sätt med idel segrar. För det andra riktas många av världens fotbollsälskare just mot kvällens möte Villareal – Real Madrid då världens två dyraste spelare, sett i övergångspengar, Cristiano Ronaldo och Gareth Bale säkerligen kommer spela tillsammans på planen en stund.

Cristiano Ronaldo och Gareth Bale i kvällens match

 

Gareth Bale är den överlägset mest omdiskuterade övergången som skett under sommarens transferfönster och det blev som de flesta Silly Season ryktena förutspådde, att Bale skulle köpas över till real Madrid från Tottenham. Rekordsumman hamnade på drygt 820 miljoner kronor, mer än vad tidigare rekordinnehavaren Cristiano Ronaldo kostade Real Madrid för fyra år sedan. Och vi får förhoppningsvis nöjet att se dessa båda superstjärnor spela tillsammans, vilken underbar fotbollskväll!

Speltips och Live Stream

Trots bortaplan för Real Madrid tror vi på en stark insats av Real Madrid. Svenskt Spel har tidigare idag levererat ett speltips på matchen Villareal – Real Madrid.

Matchen Villareal – Real Madrid med Cristiano Ronaldo och Gareth Bale har matchstart kl. 22.00 och ses via bet365 Livestreaming.