Resultat för senaste speltips: Vinst @2,25 + Vinst @1,48


Kl.16.00 närmar sig och avspark i Tottenham – Norwich och Sunderland – Arsenal. Till dessa matcher väljer jag följande spel;

Tottenham – Norwich, hemmalaget antal kort, +0,5, (odds 1,50  – insats 4/10)

Spurs har haft det tufft mot Norwich historiskt sätt. Fler matcher har slutat med oavgjort resultat. Den här säsongen har man endast gjort två mål och de har varit på straff. Skulle därmed Norwich få in en boll här och störa segern bör det chansen att Spurs får ett kort vara betydande.

Norwich kommer garanterat att ligga på kontring och vi kan mycket väl få se en taktisk varning av Spurs. Detta rek känns riktigt motiverat!

> Se fler odds på Tottenham – Norwich

Sunderland – Arsenal, bortalaget vinner 1:a halvlek, 0,-0,5 asian (odds 1,77 – insats 5/10)

Özil debuterar och Arsenal kommer garanterat att gå på knock i den här matchen för att få ur musten ur motivationslaget Sunderland. Med Özil i laget har Arsenal fått den där lilla extra dimensionen som man eftersökt så länge. En vägvinnande spelare som på egen hand kan vinna en match från mittfältet.

Sunderland saknar viktiga mittbackskuggen John O’Shea som är avstängd. Detta medför att det är upp till Diakité att styra upp försvaret men detta är långt ifrån problemfritt. Di Canio har tydligt uttalat att det är ett betydande problem att så många spelare inte talar samma språk (engelska). Diakité kan inte engelska!

Då spelet är ett ”asian” blir det halva insatsen tillbaka om det står 0-0 i halvtid!

> Se fler odds på Sunderland – Arsenal


Hur spelar ni? Kommentera gärna och tipsa mig via Twitter (@Bettingexperten)

//Sebastian Lilja