Vi har skrivit om supermötet i The Capital One Cup tidigare men vi anser att den här matchen måste lyftas fram! Har du inte tv kanalen så kan du se mötet mellan Liverpool och Manchester United via live stream hos bet365.

Liverpool – Manchester United har matchstart 20.45 Onsdag 25 September

Se Liverpool – Manchester United hos bet365 här

liverpool manchester united

Förutom  Liverpool Manchester United så har ni fler matcher från de brittiska öarna att ta del utav. Logga in hos bet365 för att se hela utbudet. bet365 är för övrigt världens största spelbolag när det gäller odds och livebetting.

livestream ligacupen

När lagen möttes i ligan vann Liverpool med 1-0. Räkna med att vi får se något mer b-betonade startuppställningar i det här mötet. Räkna med att United absolut inte vill ha en till förlust i bagaget efter debaclet senast mot Manchester City. Till det här mötet är en viss Suarez tillbaka i Liverpools startelva. Det ska bli väldigt intressant att se vad han kommer tillföra till laget som inlett säsongen bra förutom förlusten senast mot Southampton.

Skadeläget i lagen.

Liverpool: D Agger, P Coutinho, G Johnsson, A Cissokho, Coates saknas eller är tveksamma till spel.

Manchester United: R Van Persie, P Jones,  Rafael, D Fletcher saknas eller är tveksamma till spel.

Hur tror ni att matchen mellan Liverpool och Manchester United slutar?

Vi tippar att matchen slutar 1-2! Hur tror ni matchen slutar? Kommentera gärna!