Fotbollsstream helg

Vi har en härlig helg med Live Stream Fotboll att se fram emot! Bland annat kan vi se spännande fotbollsmatcher i Italien, Danmark, Holland och Schweiz. Och jag behöver väl inte säga att du ser matcherna helt gratis via Live stream! Se hela Live Stream schemat för helgens fotbollsmatcher längst ner.

På lördag eftermiddag 28 september kan vi se fram emot en underbar fight i danska Superligaen mellan Bröndby och FC Köpenhamn. Inget av lagen har imponerat i ligan den här säsongen men kritiserade FC Köpenhamn fick många i världen att se ut som fågelholkar när man i Champions League mötet den sjuttonde september spelade oavgjort 1-1 mot självaste Juventus. Lagets målvakt Johan Wiland storspelade och blev efter matchen till och med grattad av Juventus stjärnmålvakt Gianluigi Buffon. Andra svenskar som spelar i FC Köpenhamn är Pierre Bengtsson och Olof Mellberg. Två timmar senare på lördagen tar sig italienska Serie A tvåan Napoli an mittenlaget Genoa på bortaplan. Ett Napoli som ligger på samma poäng som ettan Roma. Ytterligare några timmar senare kan vi se den intressanta matchen Milan – Sampdoria.

FC Köpenhamn

Johan Wiland FC Köpenhamn

Under söndagen väntar en tidig högintressant match i Italien kl. 11.30 mellan Torino – Juventus. Senaste årens Scudetto mästare Juventus har startat lika starkt som man tidigare spelat under flera år och på sina inledande fyra matcher vunnit tre och spelat en oavgjord. Trots det ligger man först på femte plats men endast två poäng bakom serieledande Roma. Det ryktades länge och väl under sommarens Silly Season att Zlatan Ibrahimovic återigen skulle bli en Juventusspelare. Men som alla vet så kommer vår egen Zlatan bli PSG trogen ett tag framöver.

Kl. 15.00 ser vi fram emot fotboll i Schweiz där ligaettan Young Boys möter sjätteplacerade FC Zürich på hemmaplan. Det skiljer fem poäng mellan lagen men FC Zürich har två matcher mindre spelade. Alltså väntas en mycket spännande och jämn fotbollskamp. Framåt söndagskvällen har vi siktet inställt på Danmark och Italien. Håller man på något av lagen Ålborg, AGF Århus, Odense BK eller FC Midtjylland ska man definitivt inte missa kvällens program i Live Stream Fotboll. Vi avslutar hela Live Stream helgen med fotboll på Stadio Olimpico i Rom! Serie A ledaren Roma tar emot sextondeplacerade Bologna med romaspelaren och legendaren Fransesco Totti på planen. Jag lovar att läktarna mestadels kommer bestå av ett rött hav med sjungande Roma fans. Det allra roligaste med denna match är att undertecknad inte nöjer sig med Live Stream under denna match utan kommer befinna sig på läktaren Stadio Olimpico och följa matchen LIVE!!! 🙂

Live Stream Fotboll 28-29 september ser du hos bet35

Live Stream Fotboll 28-29 september

Roma fans

Fotboll stream lördag 28 sept

15:00 Bröndby v FC Köpenhamn

17:00 Genoa v Napoli

17:45 AZ v PSV

19:45 Milan v Sampdoria

Fotboll stream söndag 29 sept

11:30 Torino v Juventus

14:00 Atalanta v Udinese

14:00 Cagliari v Inter

14:00 Catania v Chievo

14:00 Sassuolo v Lazio

14:00 Verona v Livorno

15:00 Young Boys v FC Zürich

16:00 Ålborg v AGF Århus

18:00 Odense BK v FC Midtjylland

19:45 Roma v Bologna

Se Live Stream Fotboll NU!


 

 

 

För att se Live Stream matcherna så gör du såhär:

1. Öppna konto hos bet365

2. Gör en engångsinsättning (sedan kan du se hur många matcher och hur ofta du vill)

3. Besök bet365 livestreaming och välj vilka matcher du vill titta på.