Ja, Svenskt Spel tror starkt på att Zlatan Ibrahimovic gör mål för sitt Paris SG i kvällens ligamatch mot Bastia. Inför matchen Paris SG – Bastia är förutsättningarna sådana att PSG ligger på andra plats i Ligue 1 efter serieledande Monaco på samma poäng, och motståndaren Bastia hittar vi på tionde plats.

Gör Zlatan Ibrahimovic mål mot Bastia ikväll?

I år har Zlatan inte alls kommit upp i samma målskörd så här långt i ligan jämför med föregående fotbollssäsong men han har ofta spelat bra och fått mycket beröm för sitt spel och sina framspelningar. Däremot kan vi under den senaste tiden skönja en Zlatan Ibrahimovic på väg mot storformen då han gjort fantastiska insatser i både ligaspel och inte minst landslaget. Dessutom har Zlatan fått vila lite extra då han var avstängd från Sveriges senaste VM-kval match mot Tyskland och det brukar göra honom gott med ett kort uppehåll efter en intensiv period med många matcher som det har varit.

Speltips med Zlatan som målgörare

Svenskt Spel tror mycket på att en heltaggad Zlatan Ibrahimovic vars PSG nu jagar serieledningen gör minst ett mål ikväll till oddset 1,60. Zlatan är uppenbarligen i storform och med den extra vila han fått brukar innebära att han gör kanonmatcher, med stor sannolikhet att han ökar på sin målskörd. Hemmaplan och motståndet i form av ett mittenlag i franska ligan är väldigt bra förutsättningar för att vi ska få se Zlatan Ibrahimovic göra mål i kvällens match. Zlatan är inte bara en pålitlig målspottare utan också uppmärksammad för att göra många snygga mål. Frågan är om vi ska få se ytterligare ett sådant här riktigt spektakulärt mål som Zlatan ofta gör? Är det någon som vågar sätta emot att Zlatan Ibrahimovic gör mål mot Bastia ikväll?

En brasklapp! Zlatan dras med en liten skada i sitt knä. Han är uttagen i truppen inför dagens möte med Bastia men har känningar av skadan och är inte 100%. Trots det spelar vi på att Zlatan gör mål ikväll ifall han startar matchen. Skulle det vara så att Zlatan inte är med från start får man tillbaka sina spelpengar om man tippat på honom som målgörare i matchen.

Speltips: Paris SG – Bastia : Gör Zlatan Ibrahimovic mål? Svenskt Spels svar: Ja

Odds: 1,60 hos Betsson

Match: Paris SG – Bastia

Matchstart: Kl. 17.00 (Lördag 19 oktober)

TV-kanal: TV4 Sport och Unibet-TV

Odds Paris SG - Bastia