Eftersom vi är flera som levererar speltipsen inför ikväll så har vi lite olika tankar om hur det kommer sluta och vad vi kommer spela på. Det är även därför som speltipsen haglar in idag =).  Josef tror att flera spelare blir varnade ikväll! Det kan vara värt en slant. Själva kommer vi rikta in oss på antal mål mellan Sverige och Portugal ikväll. Vi tror att matchen kan komma att öppna upp sig eftersom Sverige måste bjuda till idag på ett helt annat sätt. Frågan är om Portugal kommer försöka spela destruktivt? Nej vi tror inte det. Vi tror man kommer gå för att göra ett mål och på så vis försöka döda matchen. Lyckas man så måste Sverige satsa allt framåt vilket kan leda till mål åt båda hållen.

Därför tror vi att det blir fler än 2,5 mål i matchen mellan Sverige och Portugal.

Vi kommer spela det till medelinsats.

Oddset är 2.15 hos spelbolaget Unibet.

odds sverige portugal

 

Troliga startelvor Sverige Portugal

Många trodde att Anders Svensson skulle få chansen från start i returen med tanken på hans sätt att kunna föra spelet och slå öppnade passningar. Men så ser det inte ut att bli. Hamrén väljer Elm och Källström precis som i det första mötet med Portugal. Man kan inte klandra Sveriges försvarsspel senast men var det bara jag som irriterade mig på att Sebastian Larsson stog och viftade med armarna när Portugal fick inkast istället för att ta försvarsposition och rätt djup när inkastet kom som föranledde till målet. Han gjorde annars en bra insats men just målet blev det fel.

Trolig startelva Sverige 4-2-2

Målvakt:
Andreas Isaksson
Backlinje:
Mikael Lustig
Mikael Antonsson
Per Nilsson
Martin Olsson
Mittfält:
Sebastian Larsson
Rasmus Elm
Kim Källström
Alexander Kacaniklic
Anfall:
Zlatan Ibrahimovic
Johan Elmander
 

Trolig startelva Portugal 4-3-3

Målvakt:
Rui Patrício
Backlinje:
João Pereira
Bruno Alves
Pepe
Fábio Coentrão
Mittfält:
Miguel Veloso
Raul Meireles
João Moutinho
Anfall:
Nani
Hélder Postiga
Ronaldo

 Sverige Portugal matchstart och tv kanal

Tisdag den 19 November var datumet som man personligen försökte få tag på biljetter på plats. Biljettförsäljningen öppnade klockan 09.00 på morgonen online och påbörjade redan kösystemet en halvtimme innan. ca 09.20 fick man komma in på sidan för att boka biljetter men alla platser var redan slut. Tror de tog slut på 10-12 minuter. Det hade förmodligen gått att få tag på biljetter till matchen på annat vis men har inte tagit mig i kragen där och jobbat in det.

Sverige Portugal har matchstart 20.45 ikväll och visas av tv kanalen tv4, tv4 HD och även på Fotbollskanalen. 

Ikväll försvinner inte bara ett lag från VM utan VM tappar även en av två stora världsstjärnor vilket är synd.

Sverige Portugal

KOM IGEN NU SVERIGE OCH TA OSS TILL BRASILIEN!! Klockan 22.35 ca vet vi svaret!