Ännu en tipslördag där Svenskt Spel tippar EttKryssTvå & utmanar Ola Andersson på en enkelrad. Förra veckans speltips-utmaning slutade oavgjort då både vi på Svenskt Spel och Betsson-Ola prickade in 9 rätt var. Det var väldigt nära 10 rätt som hade inneburit en garanterad vinst eftersom det alltid är vinstpengar garanterade på EttKryssTvå om man får minst 10 rätt. Naturligtvis är vi ute för att slå Olas tipsrad den här lördagen och tror starkt på att våra speltips är hetare!

Svenskt Spel tippar EttKryssTvå & utmanar OlaDet är som sagt en ny vecka och en underbar fotbollslördag att se fram emot med en EttKryssTvå-kupong som nästan till pricken liknar Svenska Spels Stryktipset. Det som skiljer kupongerna åt är att Stryktipset har med matchen Middlesbrough – Bolton istället för Betssons EttKryssTvå-match Newcastle – West Brom. Annars har vi att se fram emot härliga engelska fotbollsmatcher som bland annat Cardiff – Arsenal och det heta och viktiga bottenmötet i London-derbyt West Ham – Fulham. Du kan se Ola Anderssons spelkommentarer kring hans EttKryssTvå-förslag på Betsson. Vill du se hur vi på Svenskt Spel tänker kring de flesta av kupongens matcher kan du kika på vårt färska stryktipsförslag med kommentarer för varje match. Den raden ligger till grund för hur Svenskt Spel tippar EttKrysstvå och när du läser våra kommentarer där vill vi bara göra dig uppmärksam på att vi i det speltipset tagit fram ett stryktipsförslag utifrån ett R-4-4-144 system och att vi här endast tippar en enkelrad.

SPELA ETTKRYSSTVÅ

Svenskt Spels speltipsförslag på EttKryssTvå:

speltips ettkrysstvå

 

Betsson-Olas speltipsförslag på EttKryssTvå:

Olas speltips

 

Kolla in Betssons instruktionsvideo för EttKryssTvå:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M68DHfk4sSY[/youtube]