Live Stream Fotboll Söndag kan ses denna dag andra advent med flera toppmatcher från Europas bästa fotbollsligor.

Live Stream Fotboll Söndag Andra Advent

 

Serie A Fotboll via Live Stream

Söndagen smäller igång tidigt med kanske den mest intressanta matchen av dem alla redan lunchtid kl. 12.30 med stormötet Roma – Fiorentina där hemmalaget Roma måste vinna för att haka på serieledaren Juventus sex poäng före. Juventus vann under fredagen sin bortamatch mot Bologna med 0-2 och har nu en match mer spelad än Roma som alltså går upp mot femteplacerade Fiorentina under söndagen. Vinner Roma sätter man både lite press på Juventus igen och håller samtidigt spänningen vid liv i Serie A. Men Fiorentina ska absolut inte räknas bort då man spelat väldigt bra i år och kan komma att placera sig ännu bättre än sin femteplats man har för tillfället. Efter Roma – Fiorentina matchen några timmar senare, närmare bestämt kl. 15.00, spelas ett helt lass med italienska Serie A matcher med bland annat det viktiga jumbomötet Sampdoria – Catania. Annars är det nog många italienska fotbollsvänner som längtar till kvällsmatchen mellan Inter och Parma.

Danska Superligan via Live Stream

Har man intresse i dansk fotboll kan vi denna söndag andra advent locka med matcherna Randers FC v Esbjerg, Midtjylland v AGF Århus och SønderjyskE v Bröndby. Här blir intressant om serieledaren FC Midtjylland ska dra ifrån andraplacerade Aalborg BK som spelar sin match på måndag mot Viborg FF.

Fransk och Rysk Live Stream Fotboll

Zlatan och PSG vann storslaget lördagens match mot Sochaux där Zlatan och Cavani hade lekstuga med briljant samspel och framförallt Zlatan var segerorganisatör med två mål och två assists! Intressantaste matcherna den här söndagen blir att följa närmast jagande Lille och ligatrean Monaco. Lille som spelar sin söndagsmatch tidig eftermiddag kl. 14.00 mot Bordeaux kan om man vinner återigen knapra ikapp eftersom då endast en poäng skiljer fram till serieledande Paris SG. Storvärvarna Monaco har gjort det mycket bra den här säsongen matchar Ajaccio på söndagskvällen och är i bakhasorna även dem på en tredje plats.

Se rysk toppfotboll mellan Dynamo Moskva och Amkar Perm som ligger på sjätte respektive sjunde plats i ryska fotbollsligan Premier League.

BET365 LIVESTREAMING FOTBOLL

 

 

 

12:30 Roma v Fiorentina

13:00 Dynamo Moskva v Amkar Perm

14:00 Bordeaux v Lille

14:00 Randers FC v Esbjerg

15:00 Cagliari v Genoa

15:00 Hellas Verona v Atalanta

15:00 Sampdoria v Catania

15:00 Sassuolo v Chievo

15:00 Torino v Lazio

16:30 Midtjylland v AGF Århus

17:00 Bastia v Lyon

19:00 SønderjyskE v Bröndby

20:45 Inter v Parma

21:00 Monaco v AC Ajaccio