Dagens Livestreaming Fotboll 22 December bjuder på flera höjdarmatcher och du kan se dem gratis! Med bara två dagar kvar till Julafton spelar lag som Roma, Inter, Juventus, Milan, Barcelona, Real Madrid och Paris SG sina sista ligamatcher innan spelarna får åka hem till sina familjer och öppna paket med sina nära och kära.

Vi på Svenskt Spel har siktat in oss på en fullspäckad fotbollseftermiddag/kväll med matcherna som vi bestämt oss far att titta på. Kl. 15.00 sätter vi på Livestreamingen med matchen Roma mot Catania där Roma, på andra plats i ligan, måste plocka hem tre pinnar för att inte halka efter Juventus i titelracet. Efter den matchens slutsignal tar vi en kaffe en kvart innan det är dags kl. 17.00 för nästa höjdarmatch Getafe – Barcelona med världsspelaren Neymar i högform. Senaste dagarna har ett jätterykte tagit fart i Silly Season karusellen där Messi ryktas vara på väg till Paris SG och att det sägs att han skulle vara avundsjuk på att Neymar som har nått stora framgångar på planen medans Messi är på rehabilitering för sin skada. När väl domarens visselpipa ljuder för slutsignal i den matchen så intar vi en god middag och väntar in kvällens begivenheter i form av två matcher som visas ungefär samtidigt, Inter – Milan kl. 20.45 och PSG – Lille. Ska bli riktigt gött att se ett Milano-derby där mötena mellan Inter och Milan alltid är stekheta derbyn på alla plan, såväl som på läktaren och planen som hela snacket runt ikring. Kvarten senare kl. 21.00 är det dags för världens just nu hetaste anfallspar Zlatan och Cavani att producera igen. Vi vill gärna här se vår käre svensk Zlatanera ett par gånger!

För att se matcherna gratis hos bet365 Livestreaming behöver du bara bli medlem (registrera ett konto) och sätta in några kronor, som du sedan kan ha kvar på kontot för att hela tiden kunna se gratis Livestreaming.

BLI MEDLEM HOS BET365

 

 

 

TV-tablå Livestreaming Fotboll 22 December

12:00 Espanyol v Valladolid

12:30 Bologna v Genoa

14:00 Marseille v Bordeaux

15:00 Atalanta v Juventus

15:00 Roma v Catania

15:00 Sampdoria v Parma

15:00 Sassuolo v Fiorentina

15:00 Torino v Chievo

15:00 Verona v Lazio

17:00 Getafe v Barcelona

17:00 Lorient v Lyon

18:15 Real Zaragoza v Murcia

18:30 Panathinaikos v Xanthi

19:00 Athletic Bilbao v Rayo Vallecano

20:45 Inter v Milan

21:00 Celta Vigo v Osasuna

21:00 PSG v Lille

21:00 Valencia v Real Madrid

Livestreaming Fotboll 22 December