Tippa Arsenal i Londonderby på EttKryssTvå. Helgens EttKryssTvå tipskupong lockar med ytterligare härliga engelska matcher från Premier League och The Championship med lag som Manchester City, Liverpool, Newcastle och Burnley vilka alla spelar viktiga matcher.

Arsenal i speltips EttKryssTvå Lördag 18 januari

Tippa EttKryssTvå med Arsenal i LondonderbySvenskt Spel tippar helgens EttKryssTvå med inte mindre än sex kryssade matcher på en enkelradig tipskupong! Arsenal mot Fulham är den hetaste matchen på den här kupongen då man lirar Londonderby. Detta Arsenal har under säsongen fått känna på att uppleva fotbollsstunder som i fornstora glansdagar eftersom det gått otroligt bra och det är få lag som verkligen slår dem i år. Om vi tittar vidare på kupongen så skiljer sig flera av matcherna åt jämfört med Svenska Spels Stryktipset. Och framförallt matchen Liverpool – Aston Villa drar extra mycket uppmärksamhet till sig som inte går att finna på Stryktipskupongen hos Svenska Spel. Se vårt stryktipsförslag hos Svenska Spel för helgen här.

 

 

Nu följer vårt speltips för lördagens EttKryssTvå:

1 Arsenal – Fulham (1)

2 Crystal Palace – Stoke (x)

3 Manchester City – Cardiff (1)

4 Norwich – Hull (x)

5 West Ham – Newcastle (x)

6 Liverpool – Aston Villa (1)

7 Barnsley – Blackpool (x)

8 Bournemouth – Watford (1)

9 Burnley – Sheffield Wed (1)

10 Derby – Brighton (1)

11 Doncaster – Wigan (2)

12 Middlesbrough – Charlton (x)

13 Millwall – Ipswich (x)

TIPPA ETTKRYSSTVÅ HOS BETSSON