Roma – Juventus möts ikväll kl. 20.45 i kvartsfinal i Italienska cupen Coppa Italia och du kan se matchen gratis via Livestreaming på Unibet TV.

Se Roma - Juventus i Italienska cupen ikväll

Det är Italiens bästa fotbollslag den här säsongen som möts i kvällens kvartsfinal i Italienska cupen, Coppa Italia. Juventus leder Italienska ligan Serie A före just Roma som i år spelat riktigt bra med Totti i spetsen. Både Juventus taktik och Romas taktik har lagts upp för kvällens match.

Se Roma – Juventus ikväll tisdag 21/1 med machstart kl. 20.45.

SE ROMA – JUVENTUS PÅ UNIBET TV

 

 

Unibet TV är Gratis

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot (exempelvis 100kr som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill). Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat en satsning inom de senaste 24 timmarna.

Ibland kanske Unibet måste införa en avgift för ett visst evenemang för att täcka ovanligt höga kostnader för att tillhandahålla sändning. Detta är i så fall alltid tydligt markerat.