FC Barcelona – Malaga som du kan se på Unibet TV är en match som borde sluta på ett enda sätt, att Barcelona vinner. FC Barcelona leder spanska La Liga med minsta knappa marginal på 51 poäng med endast målskillnad som skiljer dem åt till tvåan Real Madrid och trean Atletico Madrid. Malaga ligger hela 30 poäng efter på en femtonde plats med sina 21 poäng.

FC Barcelona och Messi i fin form

FC Barcelona - Malaga ser du på Unibet TV

Ska Lionel Messi göra mål mot Malaga?

FC Barcelona har nyligen fått tillbaka sin storstjärna Lionel Messi efter skadefrånvaro ett tag. I veckan gjorde Lionel Messi sin 400:e match för sitt Barca i spanska cupen mot Levante, och som han gjorde det! Med tre urläckra assists till anfallaren Tello bidrog Messi i allra högsta drag till att sänka Levante i 1-4 matchen. Levante såg bra ut i den matchen då man ledde med 1-0 en bit in i den andra halvleken men där ett förödande självmål resulterade till en kvittering, och sedan började firma Messi – Tello show! Se målen i matchen Levante – FC Barcelona här.

Men det är också lite rörigt i FC Barcelona just nu. Senast igår kom det ut uppgifter om att avgående Barcapresidenten Sandro Rosell riskerar åtta år i brasilianskt fängelse efter ekonomiska brott som har kommit att kallas Neymar härvan.

Speltips FC Barcelona – Malaga

Men hur som helst ska det bli riktigt kul att se Messi spela igen och den här gången i sin 401:a match kanske han får göra mål för Barcelona så som vi är vana att se honom. Svenskt Spel tror att det är stor chans till Messi-mål men tror samtidigt att det är ännu troligare att lagkompisen och succémannen i Barcas anfall Tello gör mål och sätter därför ett bet på att Tello gör mål hos Unibet till oddset 1,98 hos Unibet.

FC Barcelona – Malaga via Live Stream på Unibet TV

FC Barcelona – Malaga ser du på Unibet TV (Live Stream) söndagen den 26:e januari med matchstart kl. 21.00.

TILL UNIBET TV HÄR!