I dagens Ett Kryss Två ”1X2” får vi förhoppningsvis se svenske John Guidetti spela för sitt Stoke mot Manchester United. Vi har många härliga engelska fotbollsfighter på Ett Kryss Två ”1X2” kupongen att se fram emot men den vi på Svenskt Spel ser fram emot allra mest är matchen Stoke – Manchester United. Nyligen blev ju vårt svenska stora fotbollslöfte John Guidetti en Stoke City spelare när han kom på lån från Manchester City. I senaste omgången i Premier League fick Guidetti hoppa in på slutet och nu hoppas vi alla att han får mer speltid i mötet med Man United och förhoppningsvis få göra ett mål. Hans Feyenoord period gjorde honom vida känd för några år sedan där fullkomligt öste in mål i den holländska ligan. Som vanligt har Svenskt Spel tagit fram en enkeltipsrad på dagens Ett Kryss Två ”1X2” hos Betsson.

Ett Kryss Två "1X2" med John Guidetti

Får vi se John Guidetti spela för sitt Stoke mot Manchester United?

Vårt Ett Kryss Två ”1X2” speltips idag

Vi har markerat vårt speltips i respektive match med orange färg.

Vi ger en kort kommentar efter varje matchspeltips men vill du se djupare analys för varje match rekommenderar vi att du läser vårt Stryktipsförslag (Stryktipset) som denna helg innehåller exakt samma matcher på Stryktipskupongen hos Svenska Spel. Men nu här Ett Kryss Två tipset:

SPELA PÅ ETT KRYSS TVÅ HOS BETSSON

 

Ett Kryss Två vecka 5

1 Cardiff – Norwich
1

2

Kommentar: Cardiff hittar vi sist i tabellen men Norwich bortastatistik är dålig, där för ett Kryss.

2 Everton – Aston Villa
1
X
2

Kommentar: Everton möter bra motstånd i Aston Villa men det här är en match man ska vinna om fokus är på rätta stället.

3 Fulham – Southampton
1
X
2

Kommentar: Hemmalaget Fulham är indragen i bottenstriden och kommer kämpa för allt va de är värda för att ta poäng mot starka Southampton.

4 Hull – Tottenham
1
X
2

Kommentar: Vi underskattar inte Hull här som med ett bättre skadeläge i truppen mycket väl kan skrälla mot Tottenham.

5 Stoke – Manchester United
1
X
2

Kommentar: Hull spelar inte bra just nu och Manchester United är ännu starkare än tidigare med nyförvärvet Mata från Chelsea på plats. Hoppas vi får se John Guidetti spela!

6 Birmingham – Derby
1
X
2

Kommentar: Formen hos Birmingham är usel medan Derbys form är fin.

7 Blackburn – Blackpool
1
X
2

Kommentar: Black mot Black där vi tippar hemmaseger för Blackburn eftersom Blackpools form är sämst i hela The Championship.

8 Doncaster – Middlesbrough
1
X
2

Kommentar: Doncaster är mycket sämre placerade i tabellen men spelat mycket bra i sina senaste två matcher och kan skrälla här med att ta hem en poäng.

9 Ipswich – Bolton
1
X
2

Kommentar: Väldigt svårtippad match men hemmaplan avgör.

10 Leeds – Huddersfield
1
X
2

Kommentar: Likadant här, svår att förutsäga men hemmaplan avgör tror vi i mötet mellan två lag i usel form men annars jämbördiga.

11 Millwall – Reading
1
X
2

Kommentar: Vi tror på en jämn kamp med det starka bortalaget Reading som öst in mål på sin hemmaplan men har det betydligt tuffare på bortaplan.

12 Sheffield Wednesday – Barnsley
1
X
2

Kommentar: Sheffield Wednesday har verkligen kommit ur sin tidigare långvariga svacka och nu radat upp nio matcher utan förlust!

13 Wigan – Charlton
1
X
2

Kommentar: Wigan är starka på sin hemmaplan och förlorar ytterst sällan.